Kjøp brukt lastebilchassis

Finn kjøretøy

Fordelene for deg

  • Kvalitetsstempel
    Brukte lastebilchassis kontrolleres av MAN før de tilbys. Enda mer sikkerhet tilbys med MAN TopUsed kvalitetsstempel.
  • Finansiering og service
    MAN TopUsed tilbyr leasing- og finansieringstilbud – og du drar også nytte av et utvalg garantialternativer og førsteklasses service.
  • Basis for påbygg
    På grunn av sin fleksibilitet kan lastebilchassis brukes på en rekke måter og er spesielt uunnværlige som anleggskjøretøyer, kjøretøy for drikkevarer eller som spesialkjøretøy som f.eks. for brannvesen.

Å kjøpe brukt lastebilchassis lønner seg!

Styrk flåten din med brukte lastebilchassis i toppklassen

Lastebilchassis danner basis for mange lastebiler og er vanligvis utformet som en rammekonstruksjon – de nødvendige påbyggene er plassert på disse rammene. Lastebilchassis har den funksjonen å støtte drivverket, karosseriet og nyttelasten og stabilisere dem mot ytre krefter. På grunn av deres grunnleggende fleksibilitet når det gjelder å påmonteres påbygg, er de veldig allsidige og derfor et uunnværlig verktøy, spesielt i anleggsbransjen og i mange andre bruksområder.

Lastebilchassis brukes i langtransport, men også til korte og mellomstore fraktoppdrag som stiller spesielle krav til nyttekjøretøyet. De mulige påbyggene inkluderer forskjellige varianter av skappåbygg (lukkede transportsystemer) eller typer tipp-påbygg (spesielt egnet for transport av bulkgods). Et lastebilchassis består ofte av førerhus på et rammeverk med to eller flere aksler.

På MAN TopUsed finner du et stort utvalg av forskjellige lastebilchassis til beste priser og god kvalitet. Avhengig av ønsket variant med to, tre eller til og med fire aksler, ønsket motorkraft, drivverk, totalvekt og type karosseri – vår kjøretøyfinner tilbyr deg brukte chassis av høy kvalitet av alle merker og typer. Få den beste bruktkvaliteten!

Finn kjøretøy