Kjøp brukte kroklastebiler

Finn kjøretøy

Fordelene for deg

  • Kvalitetsstempel
    Brukte krokbiler blir omfattende kontrollert før de tilbys. Enda mer sikkerhet tilbys med MAN TopUsed kvalitetsstempel.
  • Finansiering og service
    MAN TopUsed tilbyr leasing- og finansieringstilbud – og du drar også nytte av et utvalg garantialternativer og førsteklasses service.
  • Ekstra hurtig
    Takket være oppgavespesifikk hydraulikk kan avrullingscontainere eller andre påbygg på lastebilen lastes, losses og lastes på nytt i løpet av få minutter.

Å kjøpe brukt krokbil lønner seg!

Styrk flåten din med brukte krokbiler med kvalitetsstempel

Spesialiteten til krokbiler er at transportcontainerne på understellet kan rulles ut. De utskiftbare transportkassene kalles også avrullingscontainere og er tilgjengelige i forskjellige utførelser avhengig av bruksområde – for eksempel brukes et åpent trau øverst til transport av grove bulkvarer som konstruksjonsmasse og matjord. Med en krokbil er lasting, lossing og omlasting av containere eller andre påbygg mulig i løpet av få minutter.

Grunnlaget for en krokbil er et chassis som er utstyrt med en hydraulisk struktur, inkludert krokløft. Hvilken hydraulisk konstruksjon en brukt krokbil skal ha montert, avhenger av dine behov. Hvis du hovedsakelig transporterer containerstørrelser, er en normal-utligger tilstrekkelig. En teleskop-utligger er derimot en fordel hvis du ofte transporterer forskjellige containerstørrelser, hvis høydeforholdene er trange, hvis containeren skal trekkes opp flatt eller hvis containeren skal lastes om på jernbanevogner.

Finn det perfekte transportkjøretøyet på MAN TopUsed! Enten krokbil eller liftdumper – du finner den optimale løsningen for dine oppgaver på vår plattform. Dra fordel av et stort utvalg av forskjellige nyttekjøretøy til gode priser, uansett produsent, i alle vektklasser og typer.

Finn kjøretøy