Tweedehands zadeltrekkers voor vrachtwagens kopen

Voertuigen vinden

Uw voordelen

  • Waarmerk
    Gebruikte zadeltrekkers voor vrachtwagens of opleggers worden uitgebreid gecontroleerd voor ze worden aangeboden. Voor extra zekerheid zorgt het MAN TopUsed-waarmerk.
  • Financiering en service
    MAN TopUsed biedt u lease- en financieringsopties - u profiteert ook van selecteerbare garantiemogelijkheden en eersteklas service.
  • Praktische allrounder
    Zadeltrekkers worden voornamelijk gebruikt in het langeafstandsverkeer en zijn geschikt voor vele soorten goederentransport, zoals volumetransporten of zware transporten.

Zadeltrekkers voor vrachtwagens tweedehands kopen is de moeite waard!

Versterk uw wagenpark met gebruikte zadeltrekkers met waarmerk

Langeafstandsbestuurders die jaarlijks meer dan 130.000 kilometer onderweg zijn, willen altijd fit zijn en zich ook thuis voelen in hun mobiele werkplek. Daarom laten tweedehands trekkers op het gebied van comfort en rijveiligheid niets te wensen over: De cruise control ontlast de bestuurder op lange afstanden, interieurvoorverwarming en airconditioning zorgen voor een prettig klimaat en comfortabele bedden voor slaapcomfort bijna net zoals thuis.

Zadeltrekkers zijn praktische alleskunners die elke soort oplegger kunnen trekken. Ze beschikken over een cabine, stuur- en aandrijfassen, een motor en een transmissie. In plaats van een laadvlak zijn ze uitgerust met een opleggerkoppeling - hierop wordt de oplegger "gezadeld" en verbonden met een fuseepen. Aangezien trekkers met oplegger niet zo wendbaar zijn als gelede treinen of individuele vrachtwagens, worden ze vooral gebruikt in het langeafstandsgoederenverkeer of als bouwplaatsvoertuig in nationaal of internationaal transport.

Tweedehands vrachtwagens met zadeltrekkers zijn een goed alternatief voor een nieuw voertuig. Klik door onze voertuigzoeker - de zadeltrekker die het beste bij uw wensen past, wacht op u! Met MAN TopUsed profiteert u van een grote keuze aan verschillende trekkers tegen lage prijzen, ongeacht de fabrikant, in alle gewichtsklassen en typen.

Voertuigen vinden