Αγορά μεταχειρισμένων φορτηγών μεταφοράς ζώων

Εύρεση οχημάτων

Τα πλεονεκτήματά σας

  • Σφραγίδα ποιότητας
    Όλα τα μεταχειρισμένα φορτηγά μεταφοράς ζώων ελέγχονται διεξοδικά πριν από την πώλησή τους. Η σφραγίδα ποιότητας MAN TopUsed προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια.
  • Χρηματοδότηση και σέρβις
    Το MAN TopUsed προσφέρει δυνατότητες leasing και χρηματοδότησης, ενώ επίσης επωφελείστε από τις διάφορες επιλογές εγγύησης και το σέρβις ανώτερης κλάσης.
  • Για τη φροντίδα των ζώων
    Με τα επαγγελματικά εξοπλισμένα οχήματα διασφαλίζεται με τον καλύτερο τρόπο η σωστή μεταφορά μοσχαριών, γουρουνιών και άλλων οικόσιτων ζώων.

Η αγορά μεταχειρισμένων φορτηγών μεταφοράς ζώων αξίζει!

Ενισχύστε τον στόλο σας με μεταχειρισμένα μεταφορικά ζώων της κορυφαίας κατηγορίας

Στη μεταφορά ζώντων ζώων υπάρχουν πολλά στα οποία πρέπει να δίνεται προσοχή. Κυρίως πρέπει να διασφαλίζεται η ασφαλής και προστατευτική μεταφορά, καθώς και h σωστή σίτιση των ζώων έως τον τελικό προορισμό τους. Στα επαγγελματικά φορτηγά μεταφοράς ζώων χρησιμοποιούνται ειδικά εξοπλισμένες ρυμούλκες φορτηγών και οχήματα. Στη μεταφορά οικόσιτων ζώων με φορτηγά πρέπει να λαμβάνονται υπόψη οι νομικοί κανονισμοί που αφορούν στον αερισμό, τον διαθέσιμο χώρο και τις δυνατότητες ποτίσματος.

Ο εξοπλισμός των μεταφορικών ζώων εξαρτάται από το είδος της μεταφοράς. Είτε πρόκειται για απλές μονοαξονικές ρυμούλκες ζώων, φορτηγά με 3 άξονες για τη μεταφορά μοσχαριών είτε για φορτηγά με ράμπα για τη μεταφορά αλόγων, η γκάμα των λύσεων μεταφοράς είναι πολύ μεγάλη.

Στο MAN TopUsed μπορείτε να βρείτε μεταχειρισμένα οχήματα ασφαλούς μεταφοράς ζώων όλων των μαρκών σε διάφορες εκδόσεις και διαστάσεις.

Εύρεση οχημάτων