Αγορά μεταχειρισμένων φορτηγών

Εύρεση οχημάτων

Τα πλεονεκτήματά σας

  • Σφραγίδα ποιότητας
    Τα μεταχειρισμένα φορτηγά ελέγχονται διεξοδικά πριν από την πώλησή τους. Η σφραγίδα ποιότητας MAN TopUsed προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια.
  • Δυνατότητες ευέλικτης χρηματοδότησης
    Το MAN TopUsed σάς προσφέρει μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών leasing και χρηματοδότησης.
  • Εγγύηση και σέρβις
    Επωφελείστε από τις διάφορες επιλογές εγγύησης και το πυκνό δίκτυο σέρβις.

Η αγορά μεταχειρισμένων φορτηγών αξίζει!

Ενισχύστε τον στόλο σας με μεταχειρισμένα φορτηγά της κορυφαίας κατηγορίας

Φορτηγά από δεύτερο χέρι και παρόλα αυτά τόσο καλά σαν καινούργια! Με τα μεταχειρισμένα φορτηγά μας διατηρείτε στη σωστή τροχιά τα οικονομικά σας, ανεξάρτητα από το αν επιλέξετε επικαθήμενο ελκυστήρα ή συρόμενο φορτηγό.

Με ένα μεταχειρισμένο φορτηγό MAN ενισχύετε τον στόλο σας και ταυτόχρονα εξοικονομείτε κόστος, ενώ επίσης λαμβάνετε διασφαλισμένη αποδοτικότητα και αξιοπιστία όπως και υψηλή διατήρηση αξίας και ελάχιστους χρόνους διακοπής λειτουργίας. Προαιρετικά, μπορούμε να σας προσφέρουμε και εξατομικευμένες λύσεις υπηρεσιών, όπως εγγυήσεις μεταχειρισμένων οχημάτων πανευρωπαϊκά, προσαρμοσμένες συμβάσεις επισκευής και συντήρησης ή και τελείως ειδικές λύσεις για κάθε πελάτη.

Από επικαθήμενους ελκυστήρες για μακρινές διαδρομές, φορτηγά με γερανό φόρτωσης ή ανατρεπόμενα με κίνηση σε όλους τους τροχούς για υψηλά ωφέλιμα φορτία στο εργοτάξιο και εργοταξιακά οχήματα εκτός δρόμου έως πυροσβεστικά και υπηρεσιακά οχήματα πολιτικής προστασίας, στο MAN TopUsed μπορείτε να βρείτε μεταχειρισμένα φορτηγά από όλες τις μάρκες σε όλες τις κλάσεις βάρους και μεγάλη γκάμα μοντέλων. Η λύση των μεταφορικών αναγκών σας είναι μόνο λίγα κλικ μακριά. Βάλτε την επιχείρηση σε κίνηση και δώστε φτερά στον στόλο σας!

Εύρεση οχημάτων