Αγορά μεταχειρισμένων βυτιοφόρων και σιλοφόρων οχημάτων

Εύρεση οχημάτων

Τα πλεονεκτήματά σας

  • Σφραγίδα ποιότητας
    Όλα τα μεταχειρισμένα βυτιοφόρα και σιλοφόρα οχήματα ελέγχονται πριν από την πώλησή τους. Η σφραγίδα ποιότητας MAN TopUsed προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια.
  • Χρηματοδότηση και σέρβις
    Το MAN TopUsed προσφέρει δυνατότητες leasing και χρηματοδότησης, ενώ επίσης επωφελείστε από τις διάφορες επιλογές εγγύησης και το σέρβις ανώτερης κλάσης.
  • Ασφαλής επιλογή
    Λόγω του ειδικού κατασκευαστικού τύπου, τα βυτιοφόρα και σιλοφόρα οχήματα είναι η καλύτερη επιλογή στη μεταφορά υγρών κάθε είδους ή κοκκώδους χύδην υλικού.

Η αγορά μεταχειρισμένων βυτιοφόρων και σιλοφόρων οχημάτων αξίζει!

Ενισχύστε τον στόλο σας με μεταχειρισμένα βυτιοφόρα και σιλοφόρα οχήματα

Στη μεταφορά ρευστών κάθε είδους ή κοκκώδους χύδην υλικού τα σιλοφόρα οχήματα είναι μονόδρομος, επειδή χάρη στον ειδικό κατασκευαστικό τύπο τους μπορούν να διασφαλίσουν την ασφαλή μεταφορά των προϊόντων. Ταυτόχρονα, είναι εφικτή η εύκολη φόρτωση και εκφόρτωση των περιεχομένων τους. Τα σιλοφόρα οχήματα διαφέρουν σε σχέση με τις άλλες υπερκατασκευές φορτηγών από την κυκλική μορφή τους. Αυτά τα οχήματα εξοπλίζονται επίσης στο πίσω μέρος τους με μια αναδιπλούμενη σκάλα, η οποία χρησιμεύει για το ανέβασμα στο όχημα. Ένας διάδρομος ασφαλείας επιτρέπει επίσης την μετακίνηση σε όλο το μήκος του βυτίου και του θαλάμου με τα πόδια.

Τα φορτηγά με υπερκατασκευή βυτίου διατίθενται σε διάφορες εκδόσεις. Ενώ ορισμένες εκδόσεις είναι αμιγώς μεταφορικά οχήματα, πολλά βυτιοφόρα έχουν και ενσωματωμένο εξοπλισμό για την εκφόρτωση του φορτίου. Κατά κανόνα γίνεται διάκριση ανάμεσα σε σταθερές δεξαμενές και εναλλασσόμενες ή επιτοποθετούμενες δεξαμενές, που μπορεί να είναι κυκλικές, ελλειπτικές ή ορθογωνικές. Έτσι είναι εφικτή η ασφαλής μεταφορά κάθε είδους ρευστού.

Στο MAN TopUsed μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη γκάμα βυτιοφόρων και σιλοφόρων οχημάτων. Είτε πρόκειται για μεταφορά χύδην υλικών, λεπτόκοκκων υλικών είτε ρευστών υλικών κάθε είδους, από το πεδίο εύρεσης οχημάτων μπορείτε να βρείτε μεταχειρισμένα οχήματα όλων των μαρκών και τύπων για πώληση. Αναζητήστε και βρείτε το τέλειο συμπλήρωμα για τον στόλο σας και επωφεληθείτε από την κορυφαία ποιότητα των επαγγελματικών οχημάτων μας.

Εύρεση οχημάτων