Αγορά μεταχειρισμένων επικαθήμενων ελκυστήρων

Εύρεση οχημάτων

Τα πλεονεκτήματά σας

  • Σφραγίδα ποιότητας
    Οι μεταχειρισμένοι επικαθήμενοι ελκυστήρες ελέγχονται διεξοδικά πριν από την πώλησή τους. Η σφραγίδα ποιότητας MAN TopUsed προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια.
  • Χρηματοδότηση και σέρβις
    Το MAN TopUsed σάς προσφέρει δυνατότητες leasing και χρηματοδότησης, ενώ επίσης επωφελείστε από τις διάφορες επιλογές εγγύησης και το σέρβις ανώτερης κλάσης.
  • Πρακτικά οχήματα γενικών εφαρμογών
    Οι επικαθήμενοι ελκυστήρες χρησιμοποιούνται κυρίως σε μακρινές διαδρομές και ενδείκνυνται για διάφορες μεταφορές προϊόντων όπως είναι οι ογκώδεις και οι βαριές μεταφορές.

Η αγορά μεταχειρισμένων επικαθήμενων ελκυστήρων αξίζει!

Ενισχύστε τον στόλο σας με μεταχειρισμένους επικαθήμενους ελκυστήρες με σφραγίδα ποιότητας

Οι οδηγοί μακρινών διαδρομών, οι οποίοι διανύουν ετησίως περισσότερα από 130.000 χιλιόμετρα, δεν πρέπει απλώς να είναι σε εγρήγορση, αλλά να αισθάνονται και άνετα στην κινητή θέση εργασίας τους. Γι’ αυτό οι μεταχειρισμένοι επικαθήμενοι ελκυστήρες δεν αφήνουν καμία επιθυμία ανεκπλήρωτη σε θέματα άνεσης και ασφάλειας κίνησης: Το σύστημα ελέγχου ταχύτητας κίνησης (FGR) ξεκουράζει τον οδηγό στις μακρινές διαδρομές, η θέρμανση εν στάσει και το σύστημα κλιματισμού φροντίζουν για μια ευχάριστη ατμόσφαιρα και τα άνετα κρεβάτια χαρίζουν έναν ξεκούραστο ύπνο σχεδόν όπως στο σπίτι.

Οι επικαθήμενοι ελκυστήρες είναι πρακτικά οχήματα που κάνουν τα πάντα και μπορούν να τραβήξουν κάθε είδους επικαθήμενη ρυμούλκα. Διαθέτουν καμπίνα, άξονες διεύθυνσης και κινητήριους άξονες, κινητήρα και κιβώτιο ταχυτήτων. Αντί για επιφάνεια φόρτωσης εξοπλίζονται με έδρανο ζεύξης στο οποίο συνδέεται η επικαθήμενη ρυμούλκα και ασφαλίζει με βασιλικό πείρο. Επειδή οι επικαθήμενοι συρμοί δεν είναι τόσο ευέλικτοι όσο τα συρόμενα ή τα απλά φορτηγά, συνήθως χρησιμοποιούνται σε μακρινές μεταφορές προϊόντων ή ως εργοταξιακά οχήματα σε εθνικές ή διεθνείς μεταφορές.

Οι επικαθήμενοι συρμοί από δεύτερο χέρι είναι μια καλή εναλλακτική αντί για νέο όχημα. Κάντε κλικ στο πεδίο εύρεσης οχημάτων - σας περιμένει ο ιδανικός ελκυστήρας επικαθήμενου για τις ανάγκες σας! Στο MAN TopUsed επωφελείστε από μια μεγάλη επιλογή διαφόρων ελκυστήρων σε ευνοϊκές τιμές, από πολλούς κατασκευαστές και σε όλες τις κλάσεις βάρους και τύπους κατασκευής.

Εύρεση οχημάτων