Αγορά μεταχειρισμένων φορτηγών ανοιχτής καρότσας

Εύρεση οχημάτων

Τα πλεονεκτήματά σας

  • Σφραγίδα ποιότητας
    Τα μεταχειρισμένα φορτηγά με υπερκατασκευή ανοιχτής καρότσας ελέγχονται πριν από την πώλησή τους. Η σφραγίδα ποιότητας MAN TopUsed προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια.
  • Χρηματοδότηση και σέρβις
    Το MAN TopUsed προσφέρει δυνατότητες leasing και χρηματοδότησης, ενώ επίσης επωφελείστε από τις διάφορες επιλογές εγγύησης και το σέρβις ανώτερης κλάσης.
  • Πλήρης φόρτωση
    Χάρη στην ανοιχτή επιφάνεια φόρτωσης είναι εφικτή η απροβλημάτιστη μεταφορά χύδην υλικών, καθώς και δύσχρηστων και ογκωδών υλικών.

Η αγορά μεταχειρισμένων φορτηγών ανοιχτής καρότσας αξίζει!

Ενισχύστε τον στόλο σας με μεταχειρισμένα φορτηγά με υπερκατασκευή ανοιχτής καρότσας

Τα φορτηγά ανοιχτής καρότσας είναι στιβαρά και εύχρηστα και συγκαταλέγονται στα δημοφιλέστερα οχήματα επαγγελματικής χρήσης στον κατασκευαστικό, αγροτικό και δασοκομικό κλάδο. Χαρακτηριστικό γνώρισμα της ανοιχτής καρότσας είναι η ανοιχτή επιφάνεια φόρτωσης, που επιτρέπει την απροβλημάτιστη μεταφορά κατά κύριο λόγο χύδην υλικών αλλά και δύσχρηστων και ογκωδών φορτίων. Ανάλογα με τον τομέα χρήσης τα φορτηγά ανοιχτής καρότσας μπορούν να αναβαθμιστούν με γερανό ή να μετατραπούν με έναν υδραυλικό μηχανισμό σε ανατρεπόμενα. Ανάλογα με το μοντέλο, τα παραπέτια φόρτωσης μπορούν να κατεβαίνουν στη μία, στις δύο ή και στις τρεις πλευρές, διευκολύνοντας ακόμα περισσότερο τη φορτοεκφόρτωση.

Για τη μεταφορά ιδιαίτερα βαριών φορτίων η καλύτερη επιλογή είναι ένα μεταχειρισμένο φορτηγό ανοιχτής καρότσας, με οικονομικό και ισχυρό πετρελαιοκινητήρα. Η απόφαση μεταξύ ενός ή περισσότερων κινητήριων αξόνων εξαρτάται πάντα από την εργασία μεταφοράς. Χάρη στη χαμηλή ακμή φόρτωσης και το χαμηλό ύψος επιβίβασης ένα φορτηγό με ανοιχτή καρότσα και προσθιοκίνηση προσφέρει μεγαλύτερο ύψος φόρτωσης και το ωφέλιμο φορτίο.

Εάν εκτός από μηχανήματα και υλικά θέλετε να μεταφέρετε και τους συνεργάτες σας, αξίζει να επενδύσετε σε ένα μεταχειρισμένο φορτηγό με ανοιχτή καρότσα και διπλή καμπίνα, καθώς συνήθως τα φορτηγά με ανοιχτή καρότσα διαθέτουν μία σειρά καθισμάτων στην καμπίνα.

Στο MAN TopUsed μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη γκάμα φορτηγών με ανοιχτή καρότσα. Για το εργοτάξιο, τη γεωργία και τη δασοκομία, από το πεδίο εύρεσης οχημάτων μπορείτε να βρείτε μεταχειρισμένα μηχανήματα διαφόρων προμηθευτών, κατασκευαστικών σειρών, εκδόσεων κινητήρων και κατηγοριών τιμών. Αναζητήστε και βρείτε το τέλειο συμπλήρωμα για τον στόλο σας και επωφεληθείτε από την κορυφαία ποιότητα των επαγγελματικών οχημάτων μας.

Εύρεση οχημάτων