Αγορά μεταχειρισμένων φορτηγών με υπερκατασκευή

Εύρεση οχημάτων

Τα πλεονεκτήματά σας

  • Σφραγίδα ποιότητας
    Τα φορτηγά με υπερκατασκευή ελέγχονται πριν από την πώλησή τους. Η σφραγίδα ποιότητας MAN TopUsed προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια.
  • Χρηματοδότηση και σέρβις
    Το MAN TopUsed σάς προσφέρει δυνατότητες leasing και χρηματοδότησης, ενώ επίσης επωφελείστε από τις διάφορες επιλογές εγγύησης και το σέρβις ανώτερης κλάσης.
  • Βέλτιστες λύσεις υπερκατασκευών
    Στη γεωργία, το εργοτάξιο, τη μεταφορά οχημάτων ή τροφίμων - στο MAN TopUsed θα βρείτε το τέλειο φορτηγό με υπερκατασκευή.

Η αγορά μεταχειρισμένων φορτηγών με υπερκατασκευή αξίζει!

Ενισχύστε τον στόλο σας με μεταχειρισμένα φορτηγά με υπερκατασκευή

Από τη γεωργία έως το εργοτάξιο και τη μεταφορά τροφίμων και ποτών, στις μεταφορές χρησιμοποιούνται διάφορες υπερκατασκευές ανάλογα με το είδος και την ποσότητα των μεταφερόμενων προϊόντων.

Αν ψάχνετε ένα φορτηγό για τη μεταφορά πακέτων και υπηρεσίες κούριερ, τότε συνιστάται ένα επαγγελματικό όχημα με κλειστή καρότσα σε συνδυασμό με ράμπα φόρτωσης ή διπλή πόρτα (πίσω). Για τις ψυχρές μεταφορές χρησιμοποιούνται ψυγεία, τα οποία συνήθως εξοπλίζονται με ψύξη εν στάσει - τα πλευρικά τοιχώματα, το δάπεδο και η οροφή είναι κατασκευής τύπου σάντουιτς, ώστε τα εμπορεύματα να απομονώνονται τελείως. Μια πολύ δημοφιλής λύση αμαξώματος είναι με μουσαμά. Σε αυτήν την περίπτωση η υπερκατασκευή αποτελείται απλώς από έναν μεταλλικό σκελετό πάνω στον οποίο τεντώνεται ένας συρόμενος μουσαμάς. Στην υπερκατασκευή ανοιχτής καρότσας το φορτηγό είναι ανοιχτό επάνω και το φορτίο συγκρατείται από τα πλευρικά τοιχώματα. Με αυτόν τον τύπο υπερκατασκευής μεταφέρονται κυρίως προϊόντα που είναι ανεπηρέαστα από βροχή και άλλες καιρικές συνθήκες. Στα ανατρεπόμενα οχήματα είναι εφικτή η ανάκλιση της υπερκατασκευής με το πάτημα ενός κουμπιού, έτσι ώστε το φορτίο να ολισθαίνει από τη ρυμούλκα. Υγρά, όπως καύσιμα, χημικά, γάλα ή νερό, μεταφέρονται με υπερκατασκευές βυτίου. Στις υπερκατασκευές των μεταφορικών για αυτοκίνητα συνήθως μπορούν να μεταφέρονται έως εννέα αυτοκίνητα σε δύο πατώματα. Στη μεταφορά ζώων, στη μεταφορά ποτών με οχήματα ψυγεία, στους ελκυστήρες και έως τις υπερκατασκευές για σκοπούς διαβίωσης χρησιμοποιούνται διάφοροι τύποι υπερκατασκευών.

Στο MAN TopUsed μπορείτε να βρείτε μεταχειρισμένα φορτηγά και εργοταξιακά μηχανήματα διαφόρων κατασκευαστών μαζί με λύσεις υπερκατασκευών που περιλαμβάνουν πρόσθετες επεκτάσεις όπως συρόμενα τοιχώματα και διπλές πόρτες - όλα όσα χρειάζεστε για τις μεταφορικές εργασίες σας. Κάντε κλικ και επωφεληθείτε από την εξαιρετική κατάσταση των οχημάτων μας.

Εύρεση οχημάτων