Αγορά μεταχειρισμένων δημοτικών οχημάτων

Εύρεση οχημάτων

Τα πλεονεκτήματά σας

  • Σφραγίδα ποιότητας
    Όλα τα μεταχειρισμένα επαγγελματικά οχήματα ελέγχονται πριν από την πώλησή τους. Η σφραγίδα ποιότητας MAN TopUsed προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια.
  • Χρηματοδότηση και σέρβις
    Όλα τα μεταχειρισμένα επαγγελματικά οχήματα ελέγχονται πριν από την πώλησή τους. Η σφραγίδα ποιότητας MAN TopUsed προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια.
  • Τάξη και ασφάλεια
    Τα δημοτικά οχήματα προσφέρουν σημαντική υποστήριξη στις δημόσιες επιχειρήσεις, στις οδικές υπηρεσίες, στην Πολιτική Προστασία, την Πυροσβεστική και την αποκομιδή απορριμμάτων.

Η αγορά μεταχειρισμένων δημοτικών οχημάτων αξίζει!

Ενισχύστε τον στόλο σας με μεταχειρισμένα δημοτικά οχήματα

Τα δημοτικά οχήματα προσφέρουν σημαντική υποστήριξη σε πολλούς τομείς της δημόσιας ζωής. Στις οδικές υπηρεσίες περιλαμβάνονται οχήματα διασποράς υλικού, εκχιονιστικά ή σάρωθρα, έτσι ώστε οι δρόμοι να είναι ασφαλείς και στις τέσσερις εποχές του χρόνου. Τα δημοτικά οχήματα είναι πολύτιμοι βοηθοί στις εργασίες καθαρισμού μετά από σφοδρή κακοκαιρία ή στις επιδιορθώσεις αποχετευτικών συστημάτων.

Επίσης, τα δημοτικά οχήματα είναι επιφορτισμένα και με την κρίσιμη υποστήριξη των διασωστικών υπηρεσιών και για να μπορούν να φτάσουν γρήγορα στο σημείο επέμβασης συνήθως έχουν πολύ δυνατούς κινητήρες. Αυτά τα ειδικά οχήματα εξοπλίζονται με κλειστές υπερκατασκευές που προσφέρουν χώρο για συσκευές Πρώτων Βοηθειών, ασθενείς και βοηθητικό νοσοκομειακό προσωπικό.

Οι τοπικές υπηρεσίες πυρόσβεσης μπορούν να χρησιμοποιούν στο έργο τους τα μικρά μεταφορικά ως οχήματα προσωπικού και ειδικά εξοπλισμένα φορτηγά. Τα οχήματα κατάσβεσης πυρκαγιών βασίζονται σε μεσαία και βαριά φορτηγά.

Τα μικρά απορριμματοφόρα βασίζονται σε μικρά μεταφορικά. Έτσι, εξοπλίζονται για παράδειγμα με κοντέινερ και πρέσες απορριμμάτων. Οι υπερκατασκευές των μεγάλων απορριμματοφόρων έχουν χωρητικότητα άνω των 20 κυβικών μέτρων και εξοπλίζονται με ανυψωτικές διατάξεις και ενσωματωμένες πρέσες απορριμμάτων.

Οι κατασκευαστές των δημοτικών οχημάτων προσφέρουν μια γκάμα διαφόρων επαγγελματικών οχημάτων, υπερκατασκευών και παρελκομένων. Από διασωστικά οχήματα για τη μεταφορά ασθενών έως εκχιονιστικά χειμερινής υπηρεσίας και πλυστικά οχήματα, στο MAN TopUsed μπορείτε να βρείτε μεταχειρισμένα δημοτικά οχήματα σε όλες τις κλάσεις βάρους και για κάθε χρήση. Κάντε κλικ και επωφεληθείτε από την υψηλή ποιότητα των προσφερόμενων οχημάτων.

Εύρεση οχημάτων