Αγορά μεταχειρισμένων ανατρεπόμενων φορτηγών

Εύρεση οχημάτων

Τα πλεονεκτήματά σας

  • Σφραγίδα ποιότητας
    Όλα τα μεταχειρισμένα ανατρεπόμενα φορτηγά ελέγχονται διεξοδικά πριν από την πώλησή τους. Η σφραγίδα ποιότητας MAN TopUsed προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια.
  • Χρηματοδότηση και σέρβις
    Το MAN TopUsed σάς προσφέρει δυνατότητες leasing και χρηματοδότησης, ενώ επίσης επωφελείστε από τις διάφορες επιλογές εγγύησης και το σέρβις ανώτερης κλάσης.
  • Πληθώρα εφαρμογών
    Τα ανατρεπόμενα φορτηγά είναι στιβαρά και χρησιμοποιούνται σε διάφορα πεδία, αλλά κυρίως σε δομικά έργα και στη γεωργία.

Η αγορά μεταχειρισμένων ανατρεπόμενων φορτηγών αξίζει!

Ενισχύστε τον στόλο σας με μεταχειρισμένα ανατρεπόμενα φορτηγά της κορυφαίας κατηγορίας

Τα ανατρεπόμενα φορτηγά χρησιμοποιούνται κυρίως στις κατασκευές για τη μεταφορά χύδην υλικών, συχνά όμως επίσης και σε δημόσιες εγκαταστάσεις συντήρησης οδικού δικτύου ή σε υπηρεσίες πρασίνου. Στον τομέα της γεωργίας χρησιμοποιούνται συνήθως ως ανοιχτά ανατρεπόμενα σιτηρών με κλειστή υπερκατασκευή ή μουσαμά για την προστασία του φορτίου από τις καιρικές συνθήκες.

Η γκάμα αυτών των επαγγελματικών οχημάτων ξεκινάει από μικρά μεταφορικά και φτάνει έως τεράστια ανατρεπόμενα με κάδο για βαριές μεταφορές, τα οποία χρησιμοποιούνται σε μεταλλεία ή σε μεταφορές βαρέων φορτίων και μπορούν να μεταφέρουν φορτία μερικών εκατοντάδων τόνων. Για την κίνηση στον δρόμο, οι ανατρεπόμενες καρότσες χρησιμοποιούνται σε όλα τα συνηθισμένα πλαίσια φορτηγών, ενώ στα βαριά μεταφορικά συνήθως χρησιμοποιούνται ελκυστήρες με επικαθήμενο και επιτοποθετημένη ανατρεπόμενη καρότσα. Η ανατρεπόμενη καρότσα είναι μια επιφάνεια φόρτωσης που συνδέεται στο πλαίσιο του φέροντος οχήματος μέσω ενός μηχανισμού ανατροπής και η οποία μπορεί να τίθεται σε κλίση προς τρεις πλευρές μέσω του συγκεκριμένου μηχανισμού. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται με ηθελημένη ολίσθηση η εκφόρτωση του φορτίου από την επιφάνεια φόρτωσης. Τα μεγάλα ωφέλιμα φορτία και οι μεγάλες χωρητικότητες κάνουν αναπόσπαστα τα ανατρεπόμενα οχήματα σε πολλούς τομείς.

Ψάχνετε μονόπλευρο ανατρεπόμενο, ανατρεπόμενο δύο πλευρών ή ανατρεπόμενο τριών πλευρών για την επιχείρησή σας; Κάντε κλικ στο πεδίο εύρεσης οχημάτων MAN - το τέλειο ανατρεπόμενο σάς περιμένει! Στο MAN TopUsed επωφελείστε από μια μεγάλη επιλογή διαφόρων ανατρεπόμενων σε ευνοϊκές τιμές, από πολλούς κατασκευαστές και σε όλες τις κλάσεις βάρους και τύπους κατασκευής. Το MAN TopUsed σάς προσκαλεί!

Εύρεση οχημάτων