Αγορά μεταχειρισμένων μεταφορικών οχημάτων

Εύρεση οχημάτων

Τα πλεονεκτήματά σας

  • Σφραγίδα ποιότητας
    Τα μεταχειρισμένα μεταφορικά αυτοκινήτων ελέγχονται πριν από την πώλησή τους. Η σφραγίδα ποιότητας MAN TopUsed προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια.
  • Χρηματοδότηση και σέρβις
    Το MAN TopUsed προσφέρει δυνατότητες leasing και χρηματοδότησης, ενώ επίσης επωφελείστε από τις διάφορες επιλογές εγγύησης και το σέρβις ανώτερης κλάσης.
  • Όλα σε ένα
    Τα μεταφορικά οχημάτων μπορούν να χωρέσουν έως και δέκα επιβατικά αυτοκίνητα ή να προσφέρουν χώρο για ένα ή περισσότερα βαριά οχήματα.

Η αγορά μεταχειρισμένων μεταφορικών οχημάτων αξίζει!

Ενισχύστε τον στόλο σας με μεταχειρισμένα μεταφορικά οχημάτων της κορυφαίας κατηγορίας

Στις μεταφορές αυτοκινήτων χρησιμοποιούνται ειδικά κατασκευασμένες υπερκατασκευές για πλαίσιο, ρυμούλκα και επικαθήμενο σε ανοιχτή και κλειστή διαμόρφωση. Τα μεγάλα μεταφορικά οχημάτων μπορούν να χωρέσουν έως και δέκα επιβατικά αυτοκίνητα ή να προσφέρουν χώρο για ένα ή περισσότερα βαριά οχήματα.

Συνήθως, τα μεταφορικά οχημάτων είναι ανοιχτού τύπου. Τα στάνταρ μοντέλα είναι διώροφα. Τα μοντέλα για τη μεταφορά βαρέων ελκυστήρων, εργοταξιακών μηχανημάτων, τρακτέρ ή άλλων βαρέων επαγγελματικών οχημάτων συνήθως είναι κατασκευασμένα ως χαμηλής φόρτωσης με μήκος επιφάνειας φόρτωσης τέσσερα μέτρα και πάνω, λόγω της κατανομής του βάρους και του ύψους των μεταφερόμενων προϊόντων. Αυτά τα μεταφορικά οχημάτων μπορούν να μεταφέρουν ωφέλιμο φορτίο έως και πάνω από 20 τόνους.

Στα ακριβά νέα οχήματα, στις αντίκες ή στα αγωνιστικά οχήματα χρησιμοποιούνται καρότσες κλειστού τύπου. Στον εξοπλισμό αυτών των μεγάλων μεταφορικών που φτάνουν έως και τα 14 μέτρα σε μήκος ανήκουν σχάρες ή ράμπες φόρτωσης, συστήματα σταθεροποίησης φορτίου και, συχνά, υδραυλικά βαρούλκα. Στα στάνταρ μοντέλα με αμάξωμα ύψους τεσσάρων μέτρων και ωφέλιμο φορτίο γύρω στους δέκα τόνους μπορούν να μεταφέρονται έως και έξι αυτοκίνητα σε δύο πατώματα.

Βρείτε το σωστό μεταχειρισμένο μεταφορικό αυτοκινήτων στο MAN TopUsed και επωφεληθείτε από την υψηλή ποιότητα των επαγγελματικών οχημάτων μας. Προσφέρουμε μεταχειρισμένα μεταφορικά οχημάτων όλων των μαρκών σε όλες τις κλάσεις βάρους και σε πολλές επιλογές ισχύος. Η λύση των μεταφορικών αναγκών σας είναι μόνο λίγα κλικ μακριά. Κάντε τις μεταφορές σας χωρίς γρατζουνιά!

Εύρεση οχημάτων