Αγορά μεταχειρισμένων φορτηγών με ανυψωτική πλατφόρμα εργασίας

Εύρεση οχημάτων

Τα πλεονεκτήματά σας

  • Σφραγίδα ποιότητας
    Όλες οι μεταχειρισμένες πλατφόρμες εργασίες ελέγχονται πριν από την πώλησή τους. Η σφραγίδα ποιότητας MAN TopUsed προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια.
  • Χρηματοδότηση και σέρβις
    Το MAN TopUsed σάς προσφέρει δυνατότητες leasing και χρηματοδότησης, ενώ επίσης επωφελείστε από τις διάφορες επιλογές εγγύησης και το σέρβις ανώτερης κλάσης.
  • Βέλτιστη λύση
    Τα φορτηγά με πλατφόρμες εργασίας είναι εύχρηστα και μπορούν να χρησιμοποιούνται π.χ. σε εργασίες επισκευών και συντηρήσεων σε μεγάλο ύψος.

Η αγορά μεταχειρισμένων φορτηγών με ανυψωτική πλατφόρμα εργασίας αξίζει!

Ενισχύστε τον στόλο σας με μεταχειρισμένες ανυψωτικές πλατφόρμες εργασίας

Ένα φορτηγό με πλατφόρμα εργασίας συνήθως είναι μια κινητή μονάδα πάνω στην οποία είναι εγκατεστημένος ένας υδραυλικός βραχίονας ή μια ανυψωτική μονάδα με ψαλιδωτό μηχανισμό που σηκώνει μια ανυψούμενη ή και ξεχωριστά κινούμενη πλατφόρμα εργασίας. Σε περίπτωση που πρόκειται μόνο για μικρές επισκευές ή εργασίες καθαρισμού, ένα φορτηγό με ανυψωτική πλατφόρμα εργασίας είναι μια καλή εναλλακτική σε σχέση με τις ακριβές σκαλωσιές.

Τα φορτηγά με πλατφόρμα εργασίας συνήθως εξοπλίζονται με υδραυλικό βραχίονα και μπορούν να τοποθετούνται σε μικρά και μεγάλα φορτηγά, έτσι ώστε να διασφαλίζεται υψηλός βαθμός ευκινησίας. Οι κλασικές ψαλιδωτές πλατφόρμες εργασίας έχουν το πλεονέκτημα ότι μπορούν να είναι μεγαλύτερες, ωστόσο μπορούν να ρυθμίζονται μόνο καθ’ ύψος.

Για τη γεωργία, τα μεγάλα εργοτάξια ή το συνεργείο, στο MAN TopUsed μπορείτε να βρείτε αμέσως το κατάλληλο μεταχειρισμένο όχημα για την επιχείρησή σας. Απλώς φιλτράρετε κατά μάρκα ή μοντέλο και επιλέξτε τα φορτηγά με πλατφόρμα εργασίας που χρειάζεστε. Επωφεληθείτε από την υψηλή ποιότητα της γκάμας μας!

Εύρεση οχημάτων