Αγορά μεταχειρισμένων φορτηγών ποτών

Εύρεση οχημάτων

Τα πλεονεκτήματά σας

  • Σφραγίδα ποιότητας
    Τα μεταχειρισμένα οχήματα ποτών ελέγχονται διεξοδικά πριν από την πώλησή τους. Η σφραγίδα ποιότητας MAN TopUsed προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια.
  • Χρηματοδότηση και σέρβις
    Το MAN TopUsed σάς προσφέρει δυνατότητες leasing και χρηματοδότησης, ενώ επίσης επωφελείστε από τις διάφορες επιλογές εγγύησης και το σέρβις ανώτερης κλάσης.
  • Αποδοτικότητα πλήρους φόρτωσης
    Τα φορτηγά με υπερκατασκευή ποτών ενδείκνυνται ιδανικά στη μεταφορά ποτών χάρη στη μεγάλη χωρητικότητά τους και την ανθεκτικότητα του πλαισίου τους.

Η αγορά μεταχειρισμένων οχημάτων ποτών αξίζει!

Ενισχύστε τον στόλο σας με υψηλής ποιότητας φορτηγά ποτών

Τα φορτηγά οχήματα ποτών συνδυάζουν το υψηλό ωφέλιμο φορτίο και τη χωρητικότητα με την εύκολη φόρτωση. Στις απαιτούμενες υπερκατασκευές ποτών είναι πολύ σημαντικό να καθορίζονται οι ακριβείς συνθήκες χρήσης των οχημάτων, επειδή η αξιοπιστία, η ασφάλιση του φορτίου και η αεροδυναμική των υπερκατασκευών μπορούν να αποτελέσουν το αποφασιστικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για τους εμπόρους και τους μεταφορείς. Ανάλογα με τις απαιτήσεις διατίθενται διάφορα συστήματα υπερκατασκευών: Κόφες αναδιπλούμενων και κινητών τοιχωμάτων, ράμπες φόρτωσης καθώς και συστήματα μουσαμάδων σε διάφορες εκδόσεις πλαισίου.

Επειδή τα περισσότερα ποτά δεν έχουν ευαισθησία στις κανονικές θερμοκρασιακές διακυμάνσεις, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείται ψυκτικό όχημα ή ψυκτική ρυμούλκα. Στις μεγάλες εκδηλώσεις συχνά χρησιμοποιούνται φορτηγά ψυγεία με ενσωματωμένο μηχανικό συγκρότημα ψύξης, έτσι ώστε τα ποτά να έχουν τη σωστή θερμοκρασία.

Ψάχνετε το τέλειο όχημα ποτών για κοντινές διανομές ή μεγάλες αποστάσεις; Στο MAN TopUsed μπορείτε να βρείτε καινοτομικές υπερκατασκευές που να καλύψουν τις απαιτήσεις σας. Επωφεληθείτε από τη μεγάλη επιλογή διαφόρων επαγγελματικών οχημάτων σε ευνοϊκές τιμές, από πολλούς κατασκευαστές και σε όλες τις κλάσεις βάρους και εκδόσεις. Εγγυημένη οικονομία στις μεταφορές!

Εύρεση οχημάτων