Αγορά μεταχειρισμένων πλαισίων φορτηγών

Εύρεση οχημάτων

Τα πλεονεκτήματά σας

  • Σφραγίδα ποιότητας
    Τα μεταχειρισμένα πλαίσια φορτηγών ελέγχονται από τη MAN πριν από την πώλησή τους. Η σφραγίδα ποιότητας MAN TopUsed προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια.
  • Χρηματοδότηση και σέρβις
    Το MAN TopUsed προσφέρει δυνατότητες leasing και χρηματοδότησης, ενώ επίσης επωφελείστε από τις διάφορες επιλογές εγγύησης και το σέρβις ανώτερης κλάσης.
  • Η βάση για τις υπερκατασκευές
    Χάρη στην ευελιξία τους, τα πλαίσια των φορτηγών μπορούν να χρησιμοποιούνται σε διάφορες εφαρμογές και κυρίως σε οχήματα δομικών έργων, οχήματα μεταφοράς ποτών ή σε ειδικά οχήματα, όπως είναι η Πυροσβεστική.

Η αγορά μεταχειρισμένων πλαισίων αξίζει!

Ενισχύστε τον στόλο σας με μεταχειρισμένα πλαίσια φορτηγών της κορυφαίας κατηγορίας

Τα πλαίσια φορτηγών αποτελούν τη βάση πολλών φορτηγών και κατασκευάζονται κατά κανόνα ως δικτύωμα, πάνω στο οποίο τοποθετούνται οι απαιτούμενες υπερκατασκευές. Τα πλαίσια των φορτηγών φέρουν τον μηχανισμό κίνησης, το αμάξωμα και το ωφέλιμο φορτίο και σταθεροποιούν το όχημα από την επίδραση εξωτερικών δυνάμεων. Χάρη στην σχεδιαστική προσαρμοστικότητά τους στην υποδοχή υπερκατασκευών μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πολλές εφαρμογές και αποτελούν αναπόσπαστο εργαλείο κυρίως στον κλάδο των κατασκευών όπως και σε πολλούς άλλους τομείς εφαρμογών.

Τα πλαίσια φορτηγών χρησιμοποιούνται τόσο σε μακρινές διαδρομές όσο και σε μικρές και μεσαίες μεταφορές, στις οποίες υπάρχουν ειδικές απαιτήσεις για το φορτηγό. Στις πιθανές υπερκατασκευές προσμετρώνται διάφορες εκδόσεις υπερκατασκευών κόφας (κλειστά συστήματα μεταφοράς) ή και τύποι ανατρεπόμενων υπερκατασκευών (ενδείκνυνται κυρίως για τη μεταφορά χύδην υλικών). Τα πλαίσια των φορτηγών αποτελούνται κυρίως από μια καμπίνα οδηγού και έναν σκελετό με δύο ή περισσότερους άξονες.

Στο MAN TopUsed μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη επιλογή διαφόρων πλαισίων φορτηγών σε Top τιμές και καλή ποιότητα. Ανάλογα με την απαιτούμενη έκδοση με δύο, τρεις ή και τέσσερις άξονες, την ζητούμενη ισχύ κινητήρα, τον μηχανισμό κίνησης, το συνολικό βάρος και τον τύπο της υπερκατασκευής μπορείτε να βρείτε από το πεδίο εύρεσης οχημάτων υψηλής ποιότητας μεταχειρισμένα πλαίσια όλων των μαρκών και τύπων. Ανώτερη ποιότητα στα μεταχειρισμένα!

Εύρεση οχημάτων