Αγορά μεταχειρισμένων μπετονιέρων

Εύρεση οχημάτων

Τα πλεονεκτήματά σας

  • Σφραγίδα ποιότητας
    Οι μεταχειρισμένες μπετονιέρες ελέγχονται από τη MAN πριν από την πώλησή τους. Η σφραγίδα ποιότητας MAN TopUsed προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια.
  • Χρηματοδότηση και σέρβις
    Το MAN TopUsed προσφέρει δυνατότητες leasing και χρηματοδότησης, ενώ επίσης επωφελείστε από τις διάφορες επιλογές εγγύησης και το σέρβις ανώτερης κλάσης.
  • Οικονομική εργασία
    Η χρήση μιας μπετονιέρας δεν εξοικονομεί μόνο χρόνο, αλλά επίσης αποφορτίζονται οι εργάτες στο εργοτάξιο και βελτιστοποιούνται οι διεργασίες.

Η αγορά μεταχειρισμένων μπετονιέρων αξίζει!

Ενισχύστε τον στόλο σας με μεταχειρισμένες μπετονιέρες

Το μπετόν είναι ένα από τα πιο σημαντικά δομικά υλικά και μόνο στη Γερμανία παράγονται ετησίως περίπου 60 εκατομμύρια κυβικά μέτρα μπετόν. Το μπετόν μεταφέρεται από μπετονιέρες πάνω σε τρεις έως πέντε άξονες προς τα εργοτάξια και εκεί γίνεται αμέσως η χρήση του. Δεν είναι τυχαίο που οι μπετονιέρες είναι από τα πιο δημοφιλή οχήματα δομικών έργων.

Οι μπετονιέρες είναι εξοπλισμένες με τέτοιον τρόπο, ώστε να παραδίδουν σωστά το μπετόν στο σημείο παράδοσης. Σε αυτήν τη διαδικασία χρησιμεύουν γλίστρες που μπορούν να προσαρτηθούν σύμφωνα με τις εκάστοτε ανάγκες. Επιπλέον, οι περισσότερες μπετονιέρες έχουν έναν πλαστικό σωλήνα που μπορεί να καθοδηγήσει το μπετόν σε απόσταση πολλών μέτρων. Για να διασφαλίζεται η ολίσθηση του μπετόν, οι μπετονιέρες εξοπλίζονται επίσης με μια εγκατάσταση ολισθητικού υλικού. Εκτός από τις αντλίες μπετόν για την προώθηση του μπετόν στον χώρο χρήσης υπάρχουν και συνδυαστικές, αυτοκινούμενες αντλίες μπετόν, στις οποίες ο κάδος ανάμιξης είναι λίγο μικρότερος από τις αμιγείς μπετονιέρες.

Μπείτε μέσα και βρείτε στο MAN TopUsed το κατάλληλο επαγγελματικό όχημα μεταφοράς μπετόν. Οι μπετονιέρες προσφέρονται με τη σφραγίδα ποιότητας MAN. Επιλέξτε το μεταχειρισμένο όχημα που θέλετε κάνοντας αναζήτηση κατά χωρητικότητα, κλάση βάρους και μοντέλο - το τέλειο επαγγελματικό όχημα για την επιχείρησή σας είναι μόνο λίγα κλικ μακριά.

Εύρεση οχημάτων