Αγορά μεταχειρισμένων οχημάτων κύλισης-ανατροπής

Εύρεση οχημάτων

Τα πλεονεκτήματά σας

  • Σφραγίδα ποιότητας
    Τα μεταχειρισμένα οχήματα κύλισης-ανατροπής ελέγχονται διεξοδικά πριν από την πώλησή τους. Η σφραγίδα ποιότητας MAN TopUsed προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια.
  • Χρηματοδότηση και σέρβις
    Το MAN TopUsed σάς προσφέρει δυνατότητες leasing και χρηματοδότησης, ενώ επίσης επωφελείστε από τις διάφορες επιλογές εγγύησης και το σέρβις ανώτερης κλάσης.
  • Ταχύτατα
    Χάρη στο ειδικά προσαρμοσμένο υδραυλικό σύστημα, τα κοντέινερ κύλισης ή λοιπές υπερκατασκευές στο φορτηγό μπορούν να φορτώνονται, εκφορτώνονται ή μεταφορτώνονται μέσα σε λίγα λεπτά.

Η αγορά μεταχειρισμένων οχημάτων κύλισης-ανατροπής αξίζει!

Ενισχύστε τον στόλο σας με μεταχειρισμένα οχήματα κύλισης-ανατροπής με σφραγίδα ποιότητας

Η ιδιαιτερότητα στα οχήματα κύλισης-ανατροπής είναι ότι τα εμπορευματοκιβώτια μπορούν να κυλάνε πάνω στο πλαίσιο. Τα κοντέινερ μεταφοράς ή κύλισης απαντώνται, ανάλογα με το πεδίο χρήσης, σε διάφορες μορφές, π.χ. το μεγάλο άνοιγμα προς τα επάνω χρησιμεύει στη μεταφορά χονδροειδών χύδην υλικών όπως μπάζα και χώματα. Με το όχημα κύλισης-ανατροπής είναι εφικτή η φόρτωση, εκφόρτωση και μεταφόρτωση κοντέινερ ή άλλων υπερκατασκευών μέσα σε λίγα μόνο λεπτά.

Η βάση των οχημάτων κύλισης-ανατροπής είναι ένα πλαίσιο, το οποίο εξοπλίζεται με μια υδραυλική υπερκατασκευή με ανυψωτικό μηχανισμό τύπου γάντζου. Η υδραυλική υπερκατασκευή ενός μεταχειρισμένου οχήματος κύλισης-ανατροπής εξαρτάται από τις ανάγκες σας. Αν συνήθως μεταφέρετε κοντέινερ συγκεκριμένου μεγέθους, τότε αρκεί μια κανονική μπούμα. Η τηλεσκοπική μπούμα επιλέγεται όταν μεταφέρετε συχνά διαφορετικά μεγέθη κοντέινερ, όταν υπάρχει περιορισμός ύψους, όταν τα κοντέινερ πρέπει να φορτωθούν επίπεδα ή όταν τα κοντέινερ πρέπει να μεταφορτωθούν σε σιδηροδρομικά βαγόνια.

Βρείτε το τέλειο βασικό όχημα στο MAN TopUsed! Οχήματα κύλισης-ανατροπής/ανατροπής κάδου κύλισης - στην πλατφόρμα μας θα βρείτε την τέλεια λύση για τα έργα σας. Επωφεληθείτε από τη μεγάλη επιλογή διαφόρων ανατρεπόμενων σε ευνοϊκές τιμές, από πολλούς κατασκευαστές και σε όλες τις κλάσεις βάρους και εκδόσεις.

Εύρεση οχημάτων