Nakup rabljenih tovornjakov s kotalnimi prekucniki

Najdi vozila

Vaše prednosti

  • Znak kakovosti
    Rabljene kotalne prekucnike za prevoz avtomobilov temeljito pregledamo, preden jih ponudimo. Za dodatno varnost poskrbi znak kakovosti MAN TopUsed.
  • Financiranje in servis
    MAN TopUsed vam ponuja možnosti lizinga in financiranja – izkoristite tudi izbiro možnosti garancije in prvovrstni servis.
  • Zelo hitro
    Zaradi hidravlike, ki je specifična za naloge, je mogoče v nekaj minutah naložiti, razložiti in ponovno naložiti zabojnike ali druge nadgradnje tovornjaka na viličar.

Splača se kupiti rabljene tovornjake s kotalnimi prekucniki!

Okrepite svoj vozni park z rabljenimi tovornjaki s kotalnimi prekucniki z znakom kakovosti

Posebnost transportnih vozil s kotalnimi prekucniki je, da se transportni zabojniki na podvozju lahko kotalijo. Zamenljive transportne zaboje se imenujejo tudi kotalni zabojniki in so na voljo v različnih izvedbah, odvisno od področja uporabe – na primer korito, odprto na vrhu, se uporablja za prevoz grobega blaga v razsutem stanju, kot so gradben material in zgornja plast zemlje. S kotalnim prekucnikom je mogoče v samo nekaj minutah naložiti, razložiti in ponovno naložiti zabojnike ali druge nadgradnje.

Osnova kotalnega prekucnika je podvozje, ki je opremljeno s hidravlično nadgradnjo, vključno z napravo za dviganje. Katero hidravlično nadgradnjo mora imeti na vozilu rabljeni tovornjak s kotalnim prekucnikom, je odvisno od vaših zahtev. Če v glavnem prevažate eno velikost zabojnikov, potem je običajen nosilec popolnoma dovolj. Teleskopski nosilec pa je prednost, če pogosto prevažate različne velikosti zabojnikov, če so pogoji višine omejeni, če je treba zabojnik naložiti ravno ali je zabojnike preložiti na železniške vagone.

Poiščite popolno prevozniško vozilo pri MAN TopUsed! Ne glede na to, ali gre za kotalni prekucnik ali odlagalni prekucnik – na naši platformi boste našli optimalno rešitev za svoje naloge. Izkoristite veliko izbiro različnih prekucnikov po ugodnih cenah, ne glede na proizvajalca, v vseh kategorijah teže in izvedbe.

Najdi vozila