Komplet priklopnikov

Komplet priklopnikov

Bodite izbirčni: Prilagojene transportne rešitve

MAN TopUsed vam ponuja edinstveno priložnost, da prejmete vse udobno in enostavno na enem mestu. Od posameznega vlačilca do kompleta priklopnikov z ustreznimi polpriklopniki in prikolicami, vam naša raznolika ponudba različnih blagovnih znamk in vrst omogoča optimalno, po meri izdelano transportno rešitev za vašo uporabo.

Vse na enem mestu

  • Prvovrstno svetovanje
    Ne glede na to, ali iščete tovornjake, avtobuse, kombije, komplete priklopnikov ali prikolice in polpriklopnike različnih vrst in blagovnih znamk, lahko pri nas najdete vse. Izkoristite edinstveno storitev in naše strokovno znanje o rabljenih vozilih. Ko najdete svoje sanjsko vozilo, vas z veseljem pričakamo na eni od naših lokacij MAN TopUsed in vam ponudimo strokovno svetovanje.
  • Kakovost brez kompromisov
    Rabljene prikolice in polpriklopniki, ki jih ponuja MAN TopUsed, so strokovno predelana rabljena vozila, ki izpolnjujejo najvišje zahteve. Večina jih prihaja iz zalog družbe za najem tovornjakov EURO-Leasing, hčerinske družbe podjetja MAN Truck & Bus SE.
  • Vedno na lokaciji
    Naša ponudba oprtnih priklopnikov, prikolic in polpriklopnikov vam je na voljo po vsej Evropi in na vseh lokacijah MAN TopUsed. Če vašega sanjskega vozila nimamo na zalogi bomo za vas z veseljem pripravili povpraševanje in vas obvestili o možnostih, ki so na voljo. Zagotavljanje transportne rešitve, ki je popolnoma prilagojena vašim zahtevam, je in ostaja naš prvi cilj.

Imate vprašanja?

Poiščite svojo lokacijo MAN TopUsed

Ali želite izvedeti več?