Garancija mobilnosti MAN

Garancija mobilnosti MAN

Ostanite neustavljivo mobilni

Garancija mobilnosti MAN za vaš rabljen tovornjak MAN storitve MAN TopUsed.

Vse na enem mestu

 • Največja mobilnost in zanesljiva pripravljenost na uporabo
  Mobilnost in zanesljivost sta ključnega pomena! Zato z garancijo mobilnosti MAN zagotavljamo, da so vaši rabljeni tovornjaki MAN zanesljivo v uporabi in da ostanete mobilni v več kot 30 evropskih državah.
 • Hitra pomoč na sami lokaciji v primeru okvare
  Ostanite sproščeni: V primeru tehnične okvare vašega vozila MAN naši izkušeni mehaniki hitro in zanesljivo pridejo na samo lokacijo. Zaradi servisne mreže, ki je gosto razporejena po vsej Evropi, vam praviloma ni treba dolgo čakati. Naše MAN servisne oporne točke imajo tudi posebno dolg delovni čas in so po potrebi na voljo tudi ponoči ali med vikendi. Vaše vozilo MAN bomo popravili na sami lokaciji ali pa ga bomo odpeljali v najbližjo delavnico.
 • Optimalno gospodarno zavarovanje
  Vemo, da med delo šteje vsaka minuta – zato v primeru popravila ne izgubimo časa in vas hitro vrnemo na cesto. Glede na obseg popravila boste prejeli nadomestno vozilo ali nadomestilo za izostanek.

Storitve, na katere lahko računate

Z garancijo mobilnosti MAN smo vedno na voljo za vas in vam zagotavljamo nadaljnjo vožnjo. To je odličen predpogoj za dober občutek na vseh vožnjah. Prav zaradi tega imamo za vas pripravljene naslednje storitve:

V naslednji preglednici si lahko ogledate, katere storitve so učinkovite v katerem primeru in obsegu.

Storitev Predpogoji Omejitev storitve Drugi kriteriji
Služba za pomoč ob okvari na cesti na lokaciji Okvara na cesti zaradi tehnične napake Majhen material do 50 EUR Uporaba brez časovne
omejitve
Vleka do bližnje MAN servisne oporne točke Popravilo na sami lokaciji ni možno brez omejitve vrednosti  
Nadomestno vozilo Popravila ni mogoče končati na dan okvare do 180 EUR na dan (TGM, TGX/S),
do 130 EUR na dan (TGL)
ne v kombinaciji s pavšali v primeru izpada,
najv. 14 dni
Pavšali v primeru izpada Popravila ni mogoče končati na dan okvare do 180 EUR na dan (TGM, TGX/S),
do 130 EUR na dan (TGL)
če ni na voljo nadomestnega vozila
ne v kombinaciji z nadomestnim vozilom,
najv. 14 dni

Napotek: Garancija mobilnosti MAN je na voljo samo skupaj z garancijo MAN TopUsed, pogodbo o storitvah MAN ServiceContract in MAN ServiceCare S.

Popravimo vaše vozilo LKW – hitro in zanesljivo

Zanesljiva pomoč v vsakem trenutku v primeru okvare

Ne glede na to, kje se pravkar nahajate, je najbližja MAN servisna oporna točka skoraj vedno v vaši bližini. Poleg tega vam z MAN Mobile24 ponujamo tudi podporo v primeru okvare. Na voljo je 24 ur na dan, 365 dni v letu. Dovolj je že klic na evropsko standardno številko MAN Mobile24 in naši strokovnjaki bodo za vas organizirali vse ostalo: hitro pomoč ali popravilo na sami lokaciji, prevoz do najbližje MAN servisne oporne točke in nadaljnja popravila.

Vse to v kakovosti MAN

Hitra razpoložljivost vseh potrebnih nadomestnih delov je bistvenega pomena za hitro popravilo, in prav za to poskrbimo mi. Ob tem uporabljamo samo originalne dele MAN, za katere ponujamo 2-letno garancijo. Učinkovito upravljanje delov zagotavlja, da je 80 % vseh ustreznih rezervnih delov nenehno na voljo v naših delavnicah. Posebne dele zagotovimo v enem tednu.

Finančno varno – tudi v primeru okvare

Z garancijo mobilnosti MAN ste popolnoma finančno zaščiteni tudi v primeru zahtevka. V primeru tehnične okvare bomo organizirali in plačali stroške pomoči za popravilo okvare neposredno na sami lokaciji. To vključuje tudi vleko do najbližje MAN servisne oporne točke, če popravilo na sami lokaciji ni možno. Če popravila ni mogoče izvesti na dan okvare, boste seveda prejeli nadomestno vozilo. In če ni na voljo enakovrednega nadomestnega vozila, boste prejeli pavšalno nadomestilo za izostanek.

Vaš vstop v digitalno upravljanje vzdrževanja:
MAN ServiceCare S

Z MAN ServiceCare S, brezplačno storitvijo MAN, imate vi in​vaša MAN servisna oporna točka ves čas pregled nad stanjem svojega tovornjaka MAN. Takoj, ko bo potrebno vzdrževanje na enem od vaših vozil MAN, bo MAN servisna oporna točka proaktivno stopila v stik z vami in skupaj boste uskladili prihajajoči obisk delavnice.

Prihodnje termine, vse komponente, ki jih je treba servisirati, in poročila o škodi si lahko kadar koli ogledate z MAN ServiceCare S na platformi RIO Platform. Zaradi predvidljivega načrtovanja lahko termine inteligentno povežete in enostavno kombinirate servisne potrebe. S tem lahko izkoristite največjo razpoložljivost vozil in prihranite čas ter administrativne napore.

Le nekaj korakov do MAN ServiceCare S

 1. Opremite svoje vozilo z modulom RIO Box, če še ni vgrajen
 2. Obiščite trgovino MAN Marketplace in se informirajte: www.man.eu/marketplace
 3. Rezervirajte MAN ServiceCare S ali MAN ServiceCare M v trgovini Marketplace in se registrirajte na platformi RIO Platform
 4. Mobilni prenos podatkov o vozilu in informacijah o vzdrževanju v oblak RIO Cloud

To zagotavlja garancija mobilnosti MAN TopUsed

Garancijo mobilnosti MAN prejmete za vaš rabljen MAN TGL, TGM, TGS ali TGX s trajanjem 6, 12, 24 ali 36 mesecev. Predpogoj za to je aktiviranje brezplačne storitve MAN ServiceCare S v kombinaciji s pogodbo o storitvah MAN ServiceContract in garancijo MAN TopUsed.

V ta namen so vam na voljo naslednje možnosti:

Digitalno upravljanje vzdrževanja
Digitalno upravljanje vzdrževanja
 • brezplačna storitev MAN ServiceCare S **

**izbirna razširitev za MAN ServiceCare M

Preberite več
Garancija MAN TopUsed
Garancija MAN TopUsed
 • Garancija za pogonski sklop MAN
 • Garancija za pogonski sklop Plus MAN
 • Garancija za celotno vozilo MAN
Preberite več
Pogodba o storitvah MAN ServiceContract
Pogodba o storitvah MAN ServiceContract
 • ComfortOil
 • Comfort
 • ComfortPlus
 • ComfortSuper
Preberite več

Imate vprašanja?

Poiščite svojo lokacijo MAN TopUsed

Ali želite izvedeti več?