Tweedehands vrachtwagen afrolkiepwagen kopen

Voertuigen vinden

Uw voordelen

  • Waarmerk
    Gebruikte afrolkiepwagens worden uitgebreid gecontroleerd voor ze worden aangeboden. Voor extra zekerheid zorgt het MAN TopUsed-waarmerk.
  • Financiering en service
    MAN TopUsed biedt u lease- en financieringsopties - u profiteert ook van selecteerbare garantiemogelijkheden en eersteklas service.
  • Extra snel
    Dankzij taakspecifieke hydrauliek kunnen afrolcontainers of andere constructies op de vrachtwagen binnen enkele minuten worden geladen, gelost en weer geladen.

Afrolkiepwagens vrachtwagen tweedehands kopen is de moeite waard!

Versterk uw wagenpark met tweedehands afrolkiepwagens met waarmerk

Het bijzondere van afrolkiepwagen voor vrachtwagens is dat de transportcontainers op het chassis kunnen worden afgerold. De verwisselbare transportkisten worden ook wel afrolcontainers genoemd en zijn afhankelijk van het toepassingsgebied in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar - een aan de bovenzijde open bak wordt bijvoorbeeld gebruikt voor het transport van grove bulkgoederen zoals puin en teelaarde. Met een afrolkiepwagen kunnen containers of andere opbouwdelen in slechts enkele minuten worden geladen, gelost en weer geladen.

De basis van een afrolkiepwagen wordt gevormd door een chassis waarop een hydraulische opbouw met haakarm is gemonteerd. Welke hydraulische opbouw een tweedehands afrolkiepwagen aan boord moet hebben, hangt af van uw eisen. Als u hoofdzakelijk een uniform containerformaat vervoert, dan volstaat een normale hijsarm volledig. Een telescopische hijsarm is daarentegen handiger als u vaak verschillende containerformaten vervoert, de hoogteverhoudingen beperkt zijn, de containers vlak opgetrokken moet worden of op spoorwagons moeten worden overgeladen.

Vind het perfecte dragende voertuig bij MAN TopUsed! Afrolkiepwagen of afzetkipperbak - U vindt de optimale oplossing voor uw taken op ons platform. Profiteer van een grote keuze aan verschillende kiepwagens tegen lage prijzen, ongeacht de fabrikant, in alle gewichtsklassen en uitvoeringen.

Voertuigen vinden