Ολοκληρωμένοι συρμοί

Ολοκληρωμένοι συρμοί

Πολλές επιλογές: Λύσεις μεταφοράς με βάση τις ανάγκες

Η MAN TopUsed σάς προσφέρει τη δυνατότητα να εξυπηρετηθείτε με ευκολία και απλότητα από ένα κεντρικό σημείο. Από τον μεμονωμένο ελκυστήρα μέχρι τον ολοκληρωμένο συρμό με κατάλληλο επικαθήμενο ή ρυμούλκα, η πολύπλευρη γκάμα μας περιλαμβάνει διάφορους κατασκευαστές και τύπους και σας εγγυάται ιδανικές, εξατομικευμένες λύσεις μεταφορών.

Με μία ματιά

  • Συμβουλευτική πρώτης τάξεως
    Φορτηγά, λεωφορεία, βαν, ολοκληρωμένοι συρμοί ή ρυμούλκες και επικαθήμενα διαφόρων τύπων και κατασκευαστών: εμείς έχουμε τα πάντα. Επωφεληθείτε από ένα μοναδικό σέρβις και την τεχνογνωσία μας στα μεταχειρισμένα οχήματα. Αν βρήκατε το όχημα της προτίμησής σας, θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε και να σας συμβουλεύσουμε σε μία από τις αντιπροσωπείες MAN TopUsed μας.
  • Ποιότητα χωρίς συμβιβασμούς
    Οι μεταχειρισμένες ρυμούλκες και τα επικαθήμενα που σας προσφέρει η MAN TopUsed αποτελούν επαγγελματικά ανακατασκευασμένα οχήματα που πληρούν τις υψηλότερες προδιαγραφές. Στην πλειοψηφία τους προέρχονται από τον στόλο της επιχείρησης ενοικίασης φορτηγών EURO-Leasing, θυγατρικής εταιρείας της MAN Truck & Bus SE.
  • Πάντα επιτόπου
    Η προσφορά μας σε επικαθήμενα και ρυμούλκες είναι πανευρωπαϊκά διαθέσιμη σε όλες τις αντιπροσωπείες MAN TopUsed. Εάν δεν έχουμε στην αποθήκη μας το όχημα της προτίμησής σας, θα χαρούμε να ξεκινήσουμε μια σχετική αναζήτηση και να σας ενημερώσουμε για πιθανές διαθέσιμες επιλογές. Πρωταρχικός μας στόχος είναι να σας προσφέρουμε μια λύση μεταφοράς η οποία θα ανταποκρίνεται τέλεια στις απαιτήσεις σας.

Έχετε ερωτήσεις;

Βρείτε μια αντιπροσωπεία MAN TopUsed

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;