Køb brugte lastbils-afrulningstippelad

Find køretøj

Dine fordele

  • Kvalitetsmærke
    Brugte afrulningstippelad kontrolleres grundigt, inden de tilbydes. MAN TopUsed kvalitetsmærke giver yderligere sikkerhed.
  • Finansiering og service
    MAN TopUsed tilbyder dig leasing- og finansieringsmuligheder – samtidigt drager du også fordel af et udvalg af garantimuligheder og af førsteklasses service.
  • Ekstra hurtig
    Takket være opgavespecifik hydraulik kan afrullingscontainere eller andre strukturer på lastbilen læsses, aflæsses og genindlæses inden for få minutter.

Det er umagen værd at købe brugte kroglifts!

Styrk din flåde med brugte afrulningstippelad med et kvalitetsmærke

Det særlige ved lastbils-afrulningstippelad er, at transportcontainerne på chassiset kan rulles ud. De udskiftelige transportkasser kaldes også afrullingsbeholdere og fås, alt afhængigt af anvendelsesområdet, i forskellige udformninger - for eksempel bruges et åbent trug øverst til transport af grov last såsom murbrokker og jord. Med et afrulningstippelad, kan containere eller anden last læsses, aflæsses og genindlæses på få minutter.

Grundlaget for et afrulningstippelad er et chassis, der er udstyret med en hydraulikopbygning og en kroglift. Når du vælger, hvilken hydrauliske konstruktion et brugt afrulningstippelad skal have om bord, vil dette afhænge af dine krav. Hvis du hovedsagligt transporterer containere af samme størrelse, er en normal udlægger fuldstændig tilstrækkelig. mere end rigelig. Du kan derimod med fordel vælge en teleskopudlægger, hvis du ofte transporterer forskellige containerstørrelser, hvor højdeforholdene er indskrænkede, hvis containeren skal trækkes fladt på, eller hvis containerne skal omlæsses på togvogne.

Du finder det perfekte transportkøretøj hos MAN TopUsed! Uanset om der er tale om et afrulningstippelad eller containerloader - finder du den optimale løsning til dine opgaver på vores platform. Drag fordel af et stort udvalg af forskellige sættevognstrækkere til gunstige priser, uanset producent, i alle vægtklasser og design.

Find køretøj