MAN Greece
MAN Truck Champions 2023

MAN Truck Champion Europe 2023

Ο διαγωνισμός έχει λήξει.

Λόγω του μεγάλου αριθμού συμμετεχόντων στη Δανία, πρέπει δυστυχώς να κλείσουμε τον διαγωνισμό.

Μπορείτε ακόμα να παρακολουθήσετε τον διαγωνισμό για το MAN Truck Champion Europe 2023 Μπορείτε ακόμα να παρακολουθήσετε τον διαγωνισμό MAN Truck Champion Europe 2023 στις ιστοσελίδες των χωρών που συμμετέχουν και να ψηφίσετε τον αγαπημένο σας. σελίδες των άλλων χωρών και να ψηφίσετε εκεί τον αγαπημένο σας.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΈΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ ΣΑΣ

Η MAN Truck & Bus SE ανακοίνωσε τον διαγωνισμό “MAN Truck Champions 2023”, ο οποίος είναι δωρεάν για τους συμμετέχοντες.

Πρέπει να σημειωθεί ότι ο διαγωνισμός σχεδιάζεται και διεξάγεται αποκλειστικά από τη MAN Truck & Bus SE και τα Εθνικά Κέντρα Πωλήσεών της (όπως αναφέρονται στο άρθρο 3 των παρόντων Όρων και Προϋποθέσεων Συμμετοχής), χωρίς καμία ανάμειξη ή παρέμβαση από το Facebook® ή το Instagram, τα οποία εξασφαλίζουν μόνο την επικοινωνία του διαγωνισμού στις πλατφόρμες τους.

Οι γερμανικοί όροι συμμετοχής και η γερμανική προστασία δεδομένων ισχύουν για τη Γερμανία, την Αυστρία και την Ελβετία.

Ο διαγωνισμός θα αρχίσει στις 11 Μαΐου 2023 και θα λήξει στις 8 Ιουλίου 2023. Χωρίζεται σε τρεις φάσεις, οι οποίες εξηγούνται παρακάτω.

Ο διαγωνισμός θα ξεκινήσει στις 11 Μαΐου 2023 στα κοινωνικά δίκτυα Facebook και Instagram και στα κανάλια και τους ιστότοπους του Trucker’s World by MAN και θα ολοκληρωθεί κατά τη διάρκεια του MAN Trucknology Festival 2023 με έναν τελικό στις 08 Ιουλίου, όπου οι 5 Ευρωπαίοι φιναλίστ θα βραβευτούν σε επίσημη τελετή.

 

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί σε τρεις φάσεις:

Α – Εγγραφή: Μαΐου 2023 (μεσάνυχτα) στην αντίστοιχη τοπική σελίδα προορισμού που συνδέεται από όλα τα τοπικά κανάλια Facebook και Instagram της ΜΑΝ.

 

Β – Φάση 1 επιλογής/ψήφισης: Οι καλύτεροι συμμετέχοντες ανά χώρα (“τοπικός διαγωνισμός”) θα επιλεγούν μέσω δημόσιας ψηφοφορίας στην αντίστοιχη τοπική σελίδα προορισμού που συνδέεται από όλα τα τοπικά κανάλια Facebook και Instagram της ΜΑΝ. Η φάση αυτή, κατά την οποία επιλέγονται οι καλύτεροι συμμετέχοντες ανά χώρα, διαρκεί από τις 31 Μαΐου έως τις 11 Ιουνίου 2023 (μεσάνυχτα). Οι νικητές ανά χώρα θα ανταμειφθούν με ελκυστικά βραβεία, τα οποία θα καθοριστούν από τις θυγατρικές της ΜΑΝ και θα αναφερθούν στην αντίστοιχη τοπική σελίδα προορισμού.

 

Γ – Φάση επιλογής/ψήφισης 2: Οι 5 καλύτεροι Ευρωπαίοι συμμετέχοντες, συμπεριλαμβανομένου του νικητή (“Ευρωπαϊκός Διαγωνισμός”), θα επιλεγούν με δημόσια ψηφοφορία στην αντίστοιχη τοπική σελίδα προορισμού που συνδέεται σε όλα τα κανάλια Facebook και Instagram της ΜΑΝ. Η φάση αυτή, κατά την οποία θα επιλεγούν οι 5 καλύτεροι Ευρωπαίοι συμμετέχοντες, θα διαρκέσει από τις 15 έως τις 25 Ιουνίου 2023 (μεσάνυχτα).

Κάθε φιναλίστ, εάν είναι ένας από τους 5 καλύτερους, θα επικοινωνήσει άμεσα μετά τη φάση 2 της ψηφοφορίας για να ενημερωθεί για την τελική συμμετοχή, να συζητήσει τις περαιτέρω ενέργειες και να επιβεβαιώσει τη συμμετοχή του στην τελετή απονομής στο Μόναχο.

Εάν δεν ληφθεί απάντηση από έναν ή περισσότερους από τους 5 φιναλίστ εντός δύο ημερών, ο εν λόγω φιναλίστ θα θεωρηθεί ότι αποκλείστηκε από τον ευρωπαϊκό διαγωνισμό και θα αντικατασταθεί από τον επόμενο συμμετέχοντα.

 

Η φυσική συμμετοχή στο MAN Trucknology Festival 2023 στο Μόναχο (6-8 Ιουλίου 2023) είναι επιθυμητή αλλά όχι υποχρεωτική για τους 5 κορυφαίους Ευρωπαίους.

 

Δ – Τελικός/τελετή βράβευσης: Η επίσημη τελετή βράβευσης θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο του MAN Trucknology Festival 2023 από τις 6 έως τις 8 Ιουλίου 2023 και οι 5 φιναλίστ θα παραλάβουν τα βραβεία τους (βλ. παρακάτω). Καλούνται να παρευρεθούν στην τελετή απονομής στις 8 Ιουλίου 2023 στο MAN Trucknology Festival στο Μόναχο (MAN Truck Forum, Dachauer Straße 570, 80995 Μόναχο). Η τελετή απονομής θα πραγματοποιηθεί στις 8 Ιουλίου 2023 το μεσημέρι.

 

Η MAN Truck & Bus SE διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τους παρόντες όρους προκειμένου να παρατείνει, να συντομεύσει, να τροποποιήσει ή να ακυρώσει τον διαγωνισμό σε περίπτωση ανωτέρας βίας ή εάν λάβουν μέρος λιγότεροι από 10 συμμετέχοντες ανά χώρα ή εάν το επιβάλλουν περιστάσεις πέραν του ελέγχου της εταιρείας.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν φυσικά πρόσωπα που είναι ενήλικα και έχουν στην κατοχή τους ή εκμεταλλεύονται φορτηγό ΜΑΝ με άδεια κυκλοφορίας σε μία από τις χώρες στις οποίες η MAN Truck & Bus SE έχει δική της ευρωπαϊκή θυγατρική:

Αυστρία, Βέλγιο, Τσεχική Δημοκρατία, Δανία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ιταλία, Νορβηγία, Πολωνία, Πορτογαλία, Σλοβακία, Σλοβενία, Ισπανία, Ελβετία, Τουρκία, Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο συμμετέχων πρέπει να είναι ιδιοκτήτης ή οδηγός ενός βαρέως φορτηγού ΜΑΝ καθαρού βάρους τουλάχιστον 18 τόνων, το οποίο είναι διακοσμημένο ή εξατομικευμένο (π.χ. με αερογράφο) ή/και προσαρμοσμένο (δηλαδή με πρόσθετο εξωτερικό ή εσωτερικό εξοπλισμό). Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν τόσο το εσωτερικό όσο και το εξωτερικό του φορτηγού.

Για τα οχήματα που έχουν ταξινομηθεί για την οδική κυκλοφορία ισχύουν τα εξής: Εάν στο συμμετέχον όχημα τοποθετηθούν αξεσουάρ, η εγκατάσταση και η εφαρμογή πρέπει να είναι σύμφωνη με τους κανονισμούς της αντίστοιχης χώρας χρήσης και την ισχύουσα οδική ασφάλεια.

Εάν ο συμμετέχων δεν είναι ο ιδιοκτήτης του φορτηγού, πρέπει να λάβει την άδεια του ιδιοκτήτη του φορτηγού για να συμμετάσχει στον διαγωνισμό.

 

Τα ακόλουθα πρόσωπα δεν επιτρέπεται να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό:

Οι εργαζόμενοι της MAN Truck & Bus SE και των θυγατρικών της, όλων των υποκαταστημάτων του ομίλου MAN Truck & Bus SE και του δικτύου πωλήσεων και υπηρεσιών της στην Ευρώπη, καθώς και τα πρόσωπα που συμμετείχαν άμεσα ή έμμεσα στη σύλληψη, υλοποίηση ή διαχείριση του διαγωνισμού και τα μέλη της οικογένειάς τους (που ζουν στο ίδιο νοικοκυριό).

Οι πληροφορίες που θα υποβληθούν από τους συμμετέχοντες θα διαβιβαστούν στη διοργανώτρια εταιρεία μέσω της σελίδας προορισμού της MAN Truck & Bus SE για τον παρόντα διαγωνισμό.

Με τη συμμετοχή τους, όλοι οι συμμετέχοντες επιβεβαιώνουν ότι έχουν διαβάσει και κατανοήσει όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα, και συμφωνούν ανεπιφύλακτα με αυτούς αμέσως μόλις εγγραφούν και έτσι συμμετάσχουν στον διαγωνισμό. Η μη συμμόρφωση με αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις θα έχει ως αποτέλεσμα τη διακοπή της συμμετοχής και την απώλεια του δικαιώματος σε τυχόν κερδισμένα βραβεία.

 

Οι όροι συμμετοχής μπορούν να αναζητηθούν ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού στη σελίδα του διαγωνισμού της MAN Truck & Bus SE. Οι συμμετέχοντες μπορούν να αποθηκεύσουν ή να εκτυπώσουν ένα αντίγραφο του πλήρους εγγράφου, εάν απαιτείται.

Τα φορτηγά που συμμετέχουν στο διαγωνισμό πρέπει να συμμορφώνονται με όλους τους ισχύοντες νομικούς κανονισμούς: Εικόνες και διακοσμητικά στοιχεία ρατσιστικού, δυσφημιστικού, πολιτικού ή αντίθετου προς τη δημόσια τάξη και τα χρηστά ήθη χαρακτήρα δεν θα γίνονται δεκτά.

Εικόνες με πορνογραφικό περιεχόμενο ή παραπλανητικές για το ευρύ κοινό δεν θα γίνονται δεκτές στον παρόντα διαγωνισμό.

Τα πνευματικά δικαιώματα και τα δικαιώματα πνευματικής ή/και βιομηχανικής ιδιοκτησίας πρέπει να τηρούνται κατά το σχεδιασμό των διακοσμητικών στοιχείων του φορτηγού. Για την αναπαραγωγή ενός στοιχείου που υπόκειται σε δικαιώματα πνευματικής ή/και βιομηχανικής ιδιοκτησίας πρέπει να υπάρχει άδεια από τον κάτοχο των δικαιωμάτων (ίδρυμα, εταιρεία ή συγγραφέας).

Όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να διασφαλίσουν ότι οι φωτογραφίες που υποβάλλονται για ηλεκτρονική ανάρτηση και συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι νέες και δικές τους. Αυτό αποκλείει οποιαδήποτε διανομή, συλλογή, αναπαραγωγή, αναπαράσταση ή λογοκλοπή προϋπαρχόντων στοιχείων που αποτελούν ιδιοκτησία τρίτων.

 

Οι υποβολές κειμένων και φωτογραφιών θα περάσουν από διαδικασία συντονισμού για να διασφαλιστεί ότι πληρούν τις απαιτήσεις. Αυτό περιλαμβάνει τον έλεγχο των εξής:

– Τυχόν δικαιώματα πνευματικής ή/και βιομηχανικής ιδιοκτησίας τρίτων, ιδίως δικαιώματα εμπορικών σημάτων και σχεδίων

– ατομικά δικαιώματα και δικαιώματα εικόνας και το δικαίωμα στην ιδιωτική ζωή

– Διατήρηση της δημόσιας τάξης και της ηθικής. Για παράδειγμα, δεν επιτρέπεται η αιτιολόγηση εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας, η υποκίνηση φυλετικού μίσους, η πορνογραφία, η παιδική πορνογραφία, η απεικόνιση ναρκωτικών ή παράνομων ουσιών κ.λπ.

– Διατήρηση της εικόνας και/ή της φήμης της διοργανώτριας εταιρείας.

 

Οι φωτογραφίες που δεν πληρούν αυτά τα κριτήρια δεν θα λαμβάνονται υπόψη για συμμετοχή στην κλήρωση και οι συμμετέχοντες που αποκλείονται σε αυτή τη βάση δεν θα δικαιούνται βραβείο.

Εάν, παρά τη μετριοπάθεια αυτή, οι φωτογραφίες αναρτηθούν στο διαδίκτυο χωρίς τη συγκατάθεση τρίτων και, συνεπώς, κατά παράβαση των δικαιωμάτων τους στην εικόνα, η συμμετοχή στο διαγωνισμό θα τερματιστεί επίσης σύμφωνα με το άρθρο 8 των παρόντων όρων και προϋποθέσεων.

Για να συμμετάσχει στον διαγωνισμό, κάθε συμμετέχων πρέπει να εγγραφεί εντός της προθεσμίας που ορίζεται στο άρθρο 2, χρησιμοποιώντας τα έντυπα αίτησης που διατίθενται στη σελίδα/σελίδες προορισμού της MAN Truck & Bus SE:

 

 1. Πρέπει να παρέχονται οι ακόλουθες πληροφορίες:
  Προσωπικά δεδομένα:

 • Όνομα και επώνυμο, ψευδώνυμο
 • Αριθμός τηλεφώνου (κινητό)
 • E-mail
 • Ταχυδρομική διεύθυνση
 • Μέγεθος φορέματος για τα βραβεία

 

  Στοιχεία για το φορτηγό:

 • Μοντέλο φορτηγού MAN (όχημα με καθαρό βάρος τουλάχιστον 18 τόνων)
 • Αριθμός κυκλοφορίας και έτος κατασκευής
 • Ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου οχήματος ΜΑΝ ή ένας από τους υπαλλήλους του που έχει άδεια από τον ιδιοκτήτη
 • Επωνυμία της εταιρείας
 • Κλάδος
 • Περιγραφή του σχεδίου εξατομίκευσης και κατάλογος των τροποποιήσεων που πραγματοποιήθηκαν

  Σημειώστε ότι μόνο ο ιδιοκτήτης του υποβαλλόμενου οχήματος ή ένας από τους υπαλλήλους του με την άδειά του μπορεί να εισέλθει στο όχημα για συμμετοχή.

 

 1. Στείλτε τις ακόλουθες 4 φωτογραφίες σε ποιότητα HD:
 • 1 φωτογραφία του εσωτερικού του οχήματος
 • 2 φωτογραφίες από το εξωτερικό του οχήματος (1 μπροστινή όψη και 1 όψη ¾)
 • 1 φωτογραφία από εσάς και το φορτηγό σας
 • Περαιτέρω πληροφορίες: Οι φωτογραφίες πρέπει να είναι ευκρινείς και όχι θολές. Το όχημα πρέπει να φαίνεται στο σύνολό του και σε όσο το δυνατόν πιο ουδέτερο φόντο. Πιθανές μορφές αρχείων: jpeg, jpg, png, gif / μέγιστο συνολικό μέγεθος αρχείου: 12 MB

Επιλογή του νικητή ανά χώρα

Οι νικητές ανά χώρα θα καθοριστούν με δημόσια ψηφοφορία στην αντίστοιχη τοπική σελίδα προορισμού που συνδέεται με τα κανάλια Facebook και Instagram της ΜΑΝ. Από την ψηφοφορία θα προκύψουν οι 3 κορυφαίοι συμμετέχοντες ανά χώρα, συμπεριλαμβανομένου 1 ανακηρυγμένου νικητή.

Οι νικητές (οι 3 πρώτοι συμμετέχοντες) θα επικοινωνήσουν με την αντίστοιχη θυγατρική της MAN Truck & Bus (NSC) μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφώνου και οι νικητές θα ανακοινωθούν σε όλα τα διαδικτυακά κανάλια της MAN και μέσω του Trucker’s World από τα κανάλια και τα έντυπα μέσα της MAN, καθώς και σε άλλες εκδόσεις της MAN (όπως τα έντυπα μέσα).

 

Επιλογή των 5 ευρωπαίων φιναλίστ

Όλοι οι νικητές (πρώτη θέση) ανά χώρα θα επικοινωνήσουν και θα πρέπει να επιβεβαιώσουν εκ νέου τη συμμετοχή τους στην τελική ψηφοφορία για τον/τους συνολικό/ους ευρωπαίο/ούς νικητή/ες εντός 5 ημερών από την υποψηφιότητά τους. Εάν ένας συμμετέχων δεν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή του εντός 5 ημερών, θα θεωρηθεί ότι έχει παραιτηθεί από τη θέση του ως ευρωπαίος φιναλίστ. Η θέση αυτή θα κατανεμηθεί στον επόμενο συμμετέχοντα ανά χώρα.

Η φυσική παρουσία στο MAN Trucknology Festival 2023 στο Μόναχο (6 έως 8 Ιουλίου 2023, τελετή απονομής στις 8 Ιουλίου 2023 το μεσημέρι) είναι απαραίτητη για τη συμμετοχή στον τελικό γύρο του διαγωνισμού σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Οι φωτογραφίες των 5 διακοσμημένων ή/και εξατομικευμένων φιναλίστ φορτηγών ΜΑΝ θα δημοσιευθούν σε όλα τα online και offline κανάλια της MAN Truck & Bus SE, καθώς και σε όλα τα κανάλια/εκδόσεις του Trucker’s World by MAN και στα online και offline κανάλια όλων των θυγατρικών της MAN Truck & Bus σε διάφορες περιπτώσεις. Επιπλέον, κάθε θυγατρική της MAN και η MAN Truck & Bus SE μπορούν να επιτρέψουν στον τοπικό και διεθνή Τύπο να χρησιμοποιήσει τις εικόνες για τα κατάλληλα ρεπορτάζ.

Οι συμμετέχοντες που δεν έχουν υποβάλει όλα τα στοιχεία που απαιτούνται για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό (βλ. κατάλογο παραπάνω) δεν θα ληφθούν υπόψη.

Όλοι οι τοπικοί νικητές θα λάβουν βραβεία που θα καθοριστούν από την αντίστοιχη θυγατρική της MAN.

Οι καλύτεροι Ευρωπαίοι συμμετέχοντες (5 πρώτοι) θα λάβουν τα ακόλουθα βραβεία, ανάλογα με την τελική τους θέση στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό:

 

– Κουπόνι γνήσιων αξεσουάρ MAN (νικητής: 2.500 ευρώ / 2η θέση: 1.500 ευρώ / 3η θέση: 750 ευρώ / 4η θέση: 500 ευρώ / 5η θέση: 250 ευρώ).

– Δωροεπιταγή MAN Individual (νικητής: 2.500 € / 2η θέση: 2.000 € / 3η θέση: 1.500 € / 4η θέση: 1.000 € / 5η θέση: 500 €)*.

* Σημείωση: Η δωροεπιταγή της MAN Individual μπορεί να εξαργυρωθεί για την αγορά ενός νέου φορτηγού. Οι μετασκευές ενός υπάρχοντος φορτηγού δεν μπορούν να πληρωθούν με αυτό το κουπόνι.

– Μονοήμερη εκπαίδευση εκτός δρόμου με πιστοποιητικό, που διεξάγεται από την MAN ProfiDrive® στη Γερμανία, συμπεριλαμβανομένου του ταξιδιού και της διαμονής, το πολύ 2 διανυκτερεύσεις.

(Οι ημερομηνίες θα συμφωνηθούν απευθείας μεταξύ των νικητών και της MAN ProfiDrive®, τα ταξίδια και η διαμονή κλείνονται με την υποστήριξη της MAN Truck & Bus SE, οικονομική / 2η θέση αεροπορικώς / σιδηροδρομικώς)

– Μπουφάν οδηγού και ατομική μπλούζα με αερογράφο με το μοτίβο του νικητή

– Πακέτο εμπορευμάτων από το Trucker’s World by MAN

– Ταξίδι και διαμονή στον τελικό του MAN Truck Champions στο MAN Trucknology Festival στο Μόναχο, το πολύ 2 διανυκτερεύσεις

(Ταξίδι και διαμονή με την υποστήριξη της MAN Truck & Bus SE, οικονομική / 2η θέση αεροπορικώς / σιδηροδρομικώς)

Κατά τη διάρκεια της συμμετοχής τους στο MAN Trucknology Festival 2023 στο Μόναχο και της τελετής απονομής στις 8 Ιουλίου 2023 (το μεσημέρι), οι 5 φιναλίστ θα λάβουν διαμονή έως δύο διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό στο Leonardo Royal Hotel (όλα τα άλλα έξοδα πρέπει να βαρύνουν τους φιναλίστ, μόνο η διαμονή και το πρωινό περιλαμβάνονται).

 

Εάν ο Ευρωπαίος φιναλίστ φέρει το φορτηγό του στο Μόναχο, ισχύουν οι ακόλουθοι κανονισμοί: Στην περίπτωση αυτή, αντί των εξόδων ταξιδιού θα χορηγηθεί οικονομική αποζημίωση ύψους 1.500 ευρώ ανά ημέρα απώλειας λειτουργίας για μέγιστο χρονικό διάστημα 3 ημερών.

 

Πέραν αυτού, η ΜΑΝ δεν θα επιβαρυνθεί με περαιτέρω έξοδα, όπως έξοδα για εστιατόρια, υλικά λειτουργίας, διόδια ή διόδια, έξοδα μεταφοράς κ.λπ.

Οι νικητές ανά χώρα και οι 5 Ευρωπαίοι φιναλίστ θα επικοινωνήσουν με την MAN Truck & Bus SE μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφώνου σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που ορίζεται στο άρθρο 2 και θα ενημερωθούν για το βραβείο τους.

 

Σε περίπτωση που οι πληροφορίες που παρέχονται από έναν συμμετέχοντα είναι ανακριβείς ή προέρχονται από άλλο πρόσωπο, ο εν λόγω νικητής παραιτείται οριστικά από το δικαίωμά του να συμμετάσχει στον διαγωνισμό και, συνεπώς, να λάβει και το βραβείο του. Σε αυτή την περίπτωση, το βραβείο που αποποιήθηκε θα απονεμηθεί σε συμμετέχοντα του οποίου η συμμετοχή ανταποκρίνεται πλήρως στους παρόντες όρους.

Οι συμμετέχοντες γενικά συμφωνούν ότι μπορούν να αποτελέσουν αντικείμενο εσωτερικής και εξωτερικής επικοινωνίας σε σχέση με τον διαγωνισμό (συνεντεύξεις, φωτογραφίες, βίντεο κ.λπ.), η οποία θα διαδοθεί από την MAN Truck & Bus SE και τις θυγατρικές της που αναφέρονται στο άρθρο 3. Επιπλέον, κάθε θυγατρική της MAN και η MAN Truck & Bus SE μπορούν να επιτρέψουν στον τοπικό και διεθνή τύπο να χρησιμοποιήσει τις εικόνες για τα κατάλληλα ρεπορτάζ.

 

Με την προϋπόθεση ότι δεν θίγεται η εικόνα, η φήμη ή/και η ιδιωτική τους ζωή, οι συμμετέχοντες παρέχουν αυτή την άδεια ελεύθερα και χωρίς περιορισμό ως προς τον αριθμό των αναπαραγωγών ή/και τη διάδοση της εικόνας τους για όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού και για δέκα χρόνια μετά τη διοργάνωση, χωρίς αυτό να τους δίνει δικαίωμα σε πληρωμές, δικαιώματα ή οφέλη οποιουδήποτε είδους, εκτός από τη χορήγηση του βραβείου τους.

 

Επιπλέον, δηλώνετε ότι έχετε εγγραφεί οικειοθελώς ως συμμετέχων και συμφωνείτε με την αποστολή φωτογραφιών του φορτηγού σας στη MAN Truck & Bus μέσω της σελίδας προορισμού της MAN Truck & Bus SE.

Κατά συνέπεια, ο συμμετέχων μπορεί να εμφανιστεί σε βίντεο και ηχητικές εγγραφές κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, οι οποίες θα χρησιμοποιηθούν ανεξάρτητα στον Τύπο, στα κοινωνικά δίκτυα ή/και στην εσωτερική και εξωτερική επικοινωνία της MAN Truck & Bus SE και των θυγατρικών της.

 

Ο συμμετέχων επιβεβαιώνει επίσης ότι δεν υπόκειται σε καμία σύμβαση με τρίτο μέρος σχετικά με τη χρήση της εικόνας του και του φορτηγού ΜΑΝ που συμμετείχε στον διαγωνισμό, η οποία θα μπορούσε να επηρεάσει τη διάδοση των ανακοινώσεων που αφορούν την εικόνα του και το φορτηγό ΜΑΝ που συμμετείχε στον διαγωνισμό.

Η διοργανώτρια εταιρεία και οι εκπρόσωποί της διατηρούν το δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν ή να μην χρησιμοποιήσουν τη φωτογραφία.

 

Επιπλέον, μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας προβλέπεται φωτογράφηση όλων των νικητών από επαγγελματία φωτογράφο. Η MAN Truck & Bus SE θα χρησιμοποιήσει επίσης αυτές τις φωτογραφίες σε όλα τα μέσα επικοινωνίας εκτός και εντός διαδικτύου, σε όλα τα κανάλια και τις εκδόσεις της MAN και θα επιτρέψει στον τοπικό και διεθνή Τύπο να χρησιμοποιήσει αυτές τις φωτογραφίες.

 

Κατά τη συμμετοχή πρέπει να επιβεβαιωθεί η ακόλουθη συγκατάθεση: επίσημο έντυπο της ΜΑΝ.

Όλοι οι συμμετέχοντες ενημερώνονται ότι τα δεδομένα που συλλέγονται (φωτογραφίες και πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων των συμμετεχόντων) θα αποθηκευτούν από τη MAN Truck & Bus SE και είναι απαραίτητα για την υλοποίηση των διαφόρων φάσεων του διαγωνισμού.

 

Στον ακόλουθο σύνδεσμο, θα σας ενημερώσουμε για τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε και τον τρόπο χρήσης τους. Πρέπει να επιβεβαιώσετε στη φόρμα συμμετοχής ότι έχετε λάβει υπόψη σας αυτές τις πληροφορίες.

 

Data Protection

ΑΡΜΟΔΙΌΤΗΤΕΣ

Η MAN Truck & Bus SE δεν φέρει καμία ευθύνη εάν λόγοι ανωτέρας βίας ή άλλα καιρικά ή υγειονομικά γεγονότα εμποδίσουν τη συμμετοχή των επιλεγμένων συμμετεχόντων στην τελετή απονομής των βραβείων στο Trucknology Festival στο Μόναχο από τις 6 έως τις 8 Ιουλίου 2023, είτε εν όλω είτε εν μέρει.

 

ΕΓΓΥΉΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΈΣ

Σε περίπτωση ανωτέρας βίας, όπως αναφέρεται παραπάνω, η MAN Truck & Bus SE διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τους παρόντες όρους χωρίς να φέρει ευθύνη, και ο συμμετέχων αποδέχεται αυτές τις πιθανές τροποποιήσεις από τη στιγμή της εγγραφής του και κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του στο διαγωνισμό.

Η MAN Truck & Bus SE διατηρεί επίσης το δικαίωμα να ακυρώσει, να τερματίσει ή να τροποποιήσει τον διαγωνισμό, εάν αυτός δεν διεξαχθεί σύμφωνα με τον προγραμματισμό: Παραβάσεις, μη εξουσιοδοτημένες παρεμβάσεις, απάτη, τεχνικά προβλήματα ή άλλοι λόγοι πέραν του ελέγχου της MAN Truck & Bus SE που αλλοιώνουν και επηρεάζουν τη διαχείριση, την ασφάλεια, τη δικαιοσύνη, την ακεραιότητα ή τη λειτουργία του διαγωνισμού. Οι ελλιπείς ή λανθασμένες συμμετοχές θα απορρίπτονται χωρίς η MAN Truck & Bus SE να φέρει ευθύνη. Λανθασμένες πληροφορίες που παρέχονται από έναν συμμετέχοντα θα έχουν ως αποτέλεσμα τον αποκλεισμό του από τον διαγωνισμό, χωρίς η MAN Truck & Bus SE να φέρει ευθύνη γι’ αυτό. Η MAN Truck & Bus SE διατηρεί το δικαίωμα να μετριάσει εκ των υστέρων και να μην κάνει δεκτούς ή και να αποκλείσει συμμετέχοντες που δεν συμμορφώνονται με τους παρόντες όρους.

 

Αυτός ο διαγωνισμός και οι παρόντες όροι υπόκεινται στη γερμανική νομοθεσία.

Οι διαφορές μπορούν να διευθετηθούν με συμβατική διαιτησία ή με οποιοδήποτε άλλο εναλλακτικό μέσο επίλυσης διαφορών.