Sterke partner voor zware toepassingen

In het kort

  • Klantgerichte oplossingen
    Wij bieden u configuraties en uitrustingen die passen bij uw toepassing, en nauwe samenwerking met producenten van opbouwonderdelen.
  • Ontwikkelingen op het gebied van tractie
    Er worden bijzondere eisen gesteld aan het transport van zwaar materiaal. MAN beschikt over de technische innovaties waarmee u verder komt.
  • Altijd bij u in de buurt
    We ondersteunen u bij alles wat u nodig hebt, met persoonlijke contactpersonen en een uitgebreid servicenetwerk.

Eén vrachtwagen voor alle toepassingen

Wij leveren de perfecte basis om samen met u de voor u perfecte truck te bouwen.

MAN Turnkey Solutions biedt complete oplossingen voor de toepassingssegmenten bouw, afvalverwijdering en transport van vloeistoffen en gassen.

Eenvoudiger bestaat niet: MAN Turnkey Solutions biedt technisch tot in detail uitgewerkte en met experts overeengekomen voertuigconfiguraties voor de toepassingssegmenten bouw, afvalverwijdering en transport van vloeistoffen en gassen. Zelfs de levering van opbouweenheden worden door de producent van tevoren vastgelegd, zodat uw MAN zo snel mogelijk gereed is om de weg op te gaan. U hoeft alleen nog de kleur te kiezen en krijgt binnen de kortste keren de sleutel overhandigd.

De MAN TGS is geschikt voor elk type opbouw.

De MAN TGS is geschikt voor de meest uiteenlopende opbouwelementen. Specifieke interfaces voor het boordnet, vrije bedienvelden in de cockpit en mogelijkheid tot integratie van externe toepassingen zijn slechts enkele voorbeelden van de compatibele structuur. Opbouwproducenten kunnen rekenen op nauwe samenwerking en uitgebreide documentatie – en u op hoge kwaliteit en lage kosten.

MAN Individual levert voor elke toepassing de perfecte voertuigoplossing.

De standaarduitrusting van de MAN Truck Generation is uitgebreid. Maar dit is slechts het begin. U hebt de keuze uit de cabine, het chassis, de aandrijflijn, de elektronica en de carrosserie. Met verlagingen van het dak, uiteenlopende onderstelaanpassingen, gespecialiseerde aandrijvingen en vele voertuigafwerkingen aan binnen- en buitenkant kunnen we uw individuele wensen realiseren.

Meer ontdekken

Daar kunt u op rekenen: de MAN klantenservice

Omdat wij oplossingen zoeken voor uw uitdagingen.

De MAN klantenservice is altijd waar u die nodig hebt: om de hoek.

We werken aan tijdige en relevante antwoorden, nog voordat bestuurders zich tot ons wenden. Voor hulp kunt u terecht bij 1688 werkplaatsen met extra lange openingstijden in meer dan 138 landen. Het is voor ons een kwestie van eer om u zo snel mogelijk weer op weg te helpen.

Uw MAN, uw persoonlijke contactpersoon.

Wat voor vraag u ook hebt, bij ons wordt naar u geluisterd – wij zijn uw persoonlijke contactpersoon voor al uw vragen en opmerkingen. Wij maken werk van uw kwestie, zodat u meer tijd hebt voor waar het uiteindelijk om gaat: uw onderneming.

Meer informatie? Deze kant op!

Advies? Bij voorkeur persoonlijk: