MAN ZIJCAMERASYSTEEM

Seitenkamerasystem SCS

In één oogopslag

  • Geen dode hoeken meer
    Meer veiligheid bij het draaien, manoeuvreren en wisselen van rijstrook dankzij de 150°-groothoekcamera aan de cabinezijde
  • Proactieve waarschuwing
    Ultrasoonsensoren registreren objecten in de directe omgeving

Weten wanneer de weg vrij is

Ondanks een blik in de achter- en zijspiegel blijft de dode hoek aanwezig. Andere verkeersdeelnemers, maar ook objecten zijn dan vanuit de bestuurdersstoel niet zichtbaar. Reken af met dit risico: Dankzij de ondersteuning van het MAN zijcamerasysteem hebt u bij het afslaan en wisselen van rijstrook een betrouwbaar zicht op alles.

1
Detecteert de dode hoek

Met het MAN zijcamerasysteem wordt het gebied naast uw voertuig vastgelegd dat voorheen niet zichtbaar was. Dit wordt mogelijk gemaakt door een 150° groothoekcamera die aan de buitenkant van de cabine is gemonteerd. Deze camera detecteert de dode hoek en stuurt het videobeeld in real-time door naar het display van het voertuig op het dashboard of naar een extra monitor die aan de passagierszijde is gemonteerd.

2
Optionele ultrasoonsensoren

Voor nog meer veiligheid bieden wij u extra ultrasone sensoren aan als optionele uitrusting voor het camerasysteem: De sensoren die aan de voor- en passagierszijde van het voertuig zijn gemonteerd, registreren continu de directe omgeving. Als een weggebruiker het voertuig nadert, informeert een visueel signaal u onmiddellijk. Als er bij het opstarten een obstakel in de gevarenzone is, hoort u ook een akoestische waarschuwing.

Profiteer van meer veiligheid door onze innovatieve camerasystemen

Voor nieuwe voertuigen en voor uw bestaande voertuigen: Wij kunnen uw voertuig naar wens uitrusten met individuele camerasystemen. Wij adviseren u vrijblijvend en maken graag een offerte voor uw voertuig.

Nu upgraden met originele MAN-accessoires
Neem contact met ons op en voeg speciale apparatuur toe aan uw nieuwe voertuig

Meer informatie? Deze kant op!

Advies? Bij voorkeur persoonlijk: